Sestra Kim Jong-una: Gađat ćemo Seul nuklearnim oružjem ako nas napadnu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Baci jednu i na sahraevo da se ocisti od *** koji su prodali vjeru za veceru. Oni su ***

X

Pripazite da ne padne ta raketa na vas, posto znamo koliko ste sposobni! Miki, jesi rekao mami i seki da se operu i da su spremne kad ti dodjemo u selo?

Jovance

Ista gorica dodik :)

Ante grude

Kakvo zlo se skuplja ovdje na komentarima da projeti, vjerovatno iz sumskih *** dolaze ***

Koel

*** ko ovu slabo izgleda pa je nervozna i luda

@Miki

Mi kad smo svetu vjeru islam primili *** jos ni na mapi nije bilo. Tek koju stotinu godina kasnije su *** sa istoka.

za Miki

Baci jednu i na sahraevo da se ocisti od *** koji su prodali vjeru za veceru. Oni su *** ka Miki Miki, Miki opet si pod stresom. Zlo vlada tvojom dusom, ti nisi vjernik nego si nevjernik. Ne razumijes sustinu jedne vjere , obrazuj se , samoca te izjeda takode. Budi progresivan sa informacijama i idejama a ne samo da mrzis druge jer ne misle kao ti.

/ Najnovije