Šest žena u utrci za novu šeficu NATO-a: Kolinda je favorit za pobjedu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čopor

Bila je tajnica u NATO paktu, upućena je u sve i najbolja je od svih ovih žena, iako bi neki muž trebao da vodi pakt a NE žena.

Slaven

Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov.....17 istih imena. Ukrajinsko selo Stilsko i špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena Velikaya Horvatiya. Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Od svih Hrvata od Jadrana do Sibira jedino su Srbi genocidni, a uskoro možda i Rusi.

Kaaaki

Katastrofa.... Žena da se pita za upotrebu oružja... Nonsence totalni. Žene su ovim činom propale, a očito i EU zbog njih.

Daleko

Kolinda ne moze ni primirisati Jeanine Hennis-Plasschaert, vjest politicar narocito njeno iskustvo u Ministarstvu odbrane.

cisto sumnjam prosto ne vjerujem

mnogo je snimaka doticne gospodje koja pjeva nacionalisticke ustaske pjesme, velica ustastvo pozdravom kojim se velica NDH koja je bila nacisticka stranka i drzava.. ... mislim da joj takva mrlja u karijeri nece donijeti ovu poziciju, mada ako je dala na pravom mjestu u pravo vrijeme... hm... ko zna...

Ramo

Sjetimp se njenih izjava oko BiH. Sa njom nikada necemo uci u NATO

Haha

Cuj Kolinda ozbiljan kandidat….jahhh,sto je babi milo to joj se i snilo

M

Ma mozes misliti te organizacije. Hahha

Guest

Guest Pitajte ortodoksnog lopova kamenjarskog cigosa krivoustog kako bi svako malo otisao do NATO-a zna se zasto.

Car

Zalostno brukaju hrvatski narod I bosnjacki I srbski oce vođe hrvati u bih su normalan I fin narod tako I bosnjaci I srbi a nevaljaju I'm vođe zeni je mjesto pored covjeka I djece a ne da Landry po svjetu

Yebali

Je svi NATO generali!

Sheks

Eto rata kad ova gluperda preuzme nato. Dvije kokosi joj ne bi dao da cuva.

Niko

Ne znam šta je to Koli napravila kao predsjednica?

/ Najnovije