Serwer o Blinkenovom pismu: Bez pritiska s ulice nema reformi u BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

papac

Danijele vidjeli smo nedavno u kongresu sta znaci ulica. Sto ste ih pohapsili sto niste pustili da "izvrse pritisak". Hoces nama opet paljevina zgrada i haosa po cesti. Pomozi ti kralju zauzdaj Vučića i nestabilnog Milanovica i sve ce odmah biti bolje..

Gost

Nema ulice, kakva crna ulica, ovakvim ljudima treba zabraniti prostor na nasim medijima. Mi smo demokratsko civilizirano drustvo i imamo izbore, gradjanske inicijative itd. Nema ni Amera,.Dejtona 2 i slicno takodjer. Nas jedini pravi put je interni domaci dijalog svih koji ovdje zive. Uvazavanje svih, shvatanje da ne moze biti onako kako neko hoce bez da se dogovori sa ostalima. Bas kao u porodici, u braku. To je kljuc za BiH, nece nam niko drugi sem nas samih to omoguciti. Sto vise i sto cesce razgovarajte, razmjenjujte ideje i prijedloge i to je sve sto je potrebno. Manje medijske vise ljudske komunikacije.

Razređivač

Ne može se na jednoj ulici ništa postići, a druge dvije su još makadam.

Ghost

Banda na vlasti se ne obazire na ono sto narod ima reci. Tako je vec decenijama. Ne ostaje nista drugo nego izlazak na ulice. Sto prije to bolje. Druga opcija, koju botovi zagovaraju, je cekati do izbora, I dalje zivjeti u mraku I lazima. Patriotizam nije cutanje, to je izdaja patriotizma!!!

Ghost

Banda na vlasti se ne obazire na ono sto narod ima reci. Tako je vec decenijama. Ne ostaje nista drugo nego izlazak na ulice. Sto prije to bolje. Druga opcija, koju botovi zagovaraju, je cekati do izbora, I dalje zivjeti u mraku I lazima. Patriotizam nije cutanje, to je izdaja patriotizma!!!

Politicki analiticar

RS ostaje, HB dolazi, a Bakir pravi dzemahiriju od njegovih 4 kantona

nasvasta

Ko će organizovati pritiske Beograda i Zagreba .

071

Suština demokratije su i organizovani građani koji pritiskom kontrolišu političare. Naravno, ako je potrebno, i masovnim protestima. To je potpuno normalna stvar. Kada stvari odu ovako daleko, onda postaje i jedina opcija. Nije valjda da je neko u Bosni toliko infantilan da je mislio da će političari da se ponašaju iz svojih altruističkih poriva kao da su im mame i tate? Inače, politologija za prvu godinu.

/ Najnovije