Vučić nakon sastanka sa Lavrovom: Ponosan sam na naše odnose sa Rusijom

1
Fena
Vučić nakon sastanka sa Lavrovom: Ponosan sam na naše odnose sa Rusijom
Foto: Instagram / Detalj sa sastanka Vučića i Lavrova

Ministar vanjskih poslova Rusije, Sergej Lavrov, stigao je večeras u Beograd, gdje će sutra prisustvovati Samitu kojim se obilježava 60 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih, piše Fena.

Lavrova je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao šef srpske diplomatije Nikola Selaković, kao i ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko.

Ministar vanjskih poslova Rusije sa aerodroma odlazi u Predsjedništvo, gde će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon razgovora dvojica zvaničnika obratit će se medijima.

Majka koja tuče bebu slala stravične prijetnje: 'Onesvijestila sam je! Sad se svetim'

Majka koja tuče bebu slala stravične prijetnje: 'Onesvijestila sam je! Sad se svetim'

"Veoma sam ponosan što mogu da kažem da imamo jako dobre odnose sa Rusijom. Ja to ne krijem i mislim da sa ponosom to treba istaći jer je to interes i izraz viševijekovnog prijateljstva", istakao je Vučić.

Lavrov u Srbiju dolazi kao gost Komemorativnog skupa u čast osnivanja Pokreta nesvrstanih, budući da Rusija od jula ove godine ima status zemlje posmatrača, kao i Srbija, prenosi Tanjug.

Podsjetimo, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se u Beogradu sa šefom ruske diplomatije.

Ranije je najavljeno da će ovom značajnom skupu prisustvovati brojni državnici i najmanje 40 šefova diplomatije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije