Sergej Lavrov iznio uvjete Rusije za kraj rata: "Ispunite ih za svoje dobro"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Čovjek kao Hitler u aprilu 1945. mašta o vojski koje nema. Kao da su do sada napadali marsovci a ne Ruska-Nazi soldateska sa falangama.

Tuner

Daj mi svoje ili nastavljamo rat. Pljackaski uvjeti. Prcio fasisticku *****

Miki

Čovjek kao Hitler u aprilu 1945. mašta o vojski koje nema. Kao da su do sada napadali marsovci a ne Ruska-Nazi soldateska sa falangama. ka Role Kada je nato govorio srbiji da ispuni uslove i prestace bombardovanje tada je nato bio podrzan. Ja cuo rusi ostali bez vojske eno ih na kamcatki razbacani a ukrajina samo sto nije postala ekonomski gigant malo joj fali ocekuje se svakodnevno.

BR255064

Čoro dobro znaš da od tog zahtjeva nema ništa..

Guest

ovog ce Lavrova samo jednog dana naci mrtvog, bacio se sa balkona. okliznuo se.

***

***

Mimi

***

Podrska Rusima.

Ti nacisti moraju biti pohvatani i sudjeni. NArod Ukrajine, koji je nama svima bratski, slavenski narod, ako nije glup uradit ce to sâm i rat ce prestat odmah.

¨Čoro¨, sa ^Č^, haha... :) :) :)))

Čoro dobro znaš da od tog zahtjeva nema ništa.. ka BR255064

/ Najnovije