Senzacija najbližeg saveznika Putina: 'Vrijeme je da sjednemo za sto i prekinemo ovo ludilo'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stop ratu, stop ratovima

Bravo Lukašenko! Sve si rekao. Izgidoše i jedni i drugi za goli k....

Golubolg

Okej sad moram priznati da i ukrainci su ništa bolji od rusa.

Dfgg

Pa nije baš tako. Jedni su napali, drugi se brane. Ali u svakom slučaju bilo bi dobro da prestane krvoproliće patnja svih ljudi. Čemu sav taj užas?

Trefzui

Sad , kad je rat odnio toliko života, ! KASNO ! TKO GA ZELI I PRIZELJKUJE OBIJE SE O GLAVU !!! RAT RAT I RAT TO SU BILE PRVE POSLANICE ! ! ! KRV SE PROLIVA UZALUD ! SVUGDJE I OD SVAKOGA I ZA SVAKOGA !

Zar vi

njima bilo šta vjerujete??

Putin je najnapredniji politicar i drzavnik danas.

Zato se i drugi napredni, dinamicni i sposobni politicari i drzavnici kao Orban svrstavaju iza njega, jer su uvidjeli da od zapada nema nista. Zapadni model je u propasti, on se raspada. Unicentralni sistem zapada, koji slici na kolonijalno drustvo, gdje naredbe dolaze sa jednog mjesta, a okolo su slojevi periferija i sto udaljenija, to manje prava - je mrtav. On je trenutno u raspadu. Iza takvih se svrstavaju nasi suniti, jer su neobrazovani, glupi i zaostali. Na zapadu nema novinarstva, nema izvjestavanja, samo ima ciste propagande. Sunitski kvazi mediji kao ovaj bezvrijedni portalcic prepisuju i ponavljaju kao papagaji, dahcuci uz nogu Amerikancima i nadajuci se milostivo bacenoj kosti. Za to vrijeme BRICS napreduje krupnim koracima ka novom svjetskom poretku, decentraliziranom, bolje receno policentristickom. Jaki igraci i na ekonomskom, i na vojnom planu su tu, dovoljno je samo pomenuti Kinu, Indiju i Rusiju. Iza anglosaksonskog modela ne zeli vise niko da stoji. Afrika nece vise, Azija isto tako, juzna i centralna Amerika isto tako ne. Sta ostaje zapadu u propasti?? Samo poltroncici iz zapadne Europe i oni bezmozgasi kao nasi suniti.

Ide dvojni C i dva koluta salame

Zato se i drugi napredni, dinamicni i sposobni politicari i drzavnici kao Orban svrstavaju iza njega, jer su uvidjeli da od zapada nema nista. Zapadni model je u propasti, on se raspada. Unicentralni sistem zapada, koji slici na kolonijalno drustvo, gdje naredbe dolaze sa jednog mjesta, a okolo su slojevi periferija i sto udaljenija, to manje prava - je mrtav. On je trenutno u raspadu. Iza takvih se svrstavaju nasi suniti, jer su neobrazovani, glupi i zaostali. Na zapadu nema novinarstva, nema izvjestavanja, samo ima ciste propagande. Sunitski kvazi mediji kao ovaj bezvrijedni portalcic prepisuju i ponavljaju kao papagaji, dahcuci uz nogu Amerikancima i nadajuci se milostivo bacenoj kosti. Za to vrijeme BRICS napreduje krupnim koracima ka novom svjetskom poretku, decentraliziranom, bolje receno policentristickom. Jaki igraci i na ekonomskom, i na vojnom planu su tu, dovoljno je samo pomenuti Kinu, Indiju i Rusiju. Iza anglosaksonskog modela ne zeli vise niko da stoji. Afrika nece vise, Azija isto tako, juzna i centralna Amerika isto tako ne. Sta ostaje zapadu u propasti?? Samo poltroncici iz zapadne Europe i oni bezmozgasi kao nasi suniti. ka Putin je najnapredniji politicar i drzavnik danas. Aj šuti svega ti! I za jednog pasuljara mnogo je. Taj dinamučni, sposobni, napredni baca kroz prozore, truje, ubija, zatvara svoje neustomišljenjike, a ti nama ovde Andersenove.

svađu?! Eki svađu

Kao sto i nama c e t a l j i sad govore, ko nas ovo zavadi? Pobili, zapalili, silovali, onda mir, mir, niko nije kriv. Ukrajina krenula u napad, brkica se ukenjo.

071

Nije ludilo, nije sukob, nije tango, nego agresija. @Putin Ocekujem da se jos koliko sutra iselis za Rusiju. Javi nam se ponekad, ispricaj kako ide. Samo me zanima da li te neko placa za ove gluposti, ili ti to sam od sebe, za dzabaka? Ako pises ove traktate za dzabaka, nisi kakve pameti, pa me ni ne cudi da se divis Putinu i Orbanu.

SEMKA SEMIII

Naprjed Ukrajinci,skršite jad i bjedu tj.ruse.

/ Najnovije