Šef UN-a za ljudska prava: Koliko će još civila biti ubijeno?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da niste malo spavali?

Onoliko koliko vi UN dozvolite.

Error

Tebe sram da bude na mjestu si gdje si sve znao .do ovog nikad nije smjelo ni doci da si ti cuvao ljudska prava palestinaca smece jedno uhljebljeno neradnicko !!!! Trebas prvo letjeti s te funkcije a onda da budes pozvan na odgovornost za svoj nerad..pred sudom za ljudska prava.ti se nesto pitas.popravi stetu koju si im nanio svojim neradom ljigo nesposobna.

Sve

***

1948

1948 g.UN im dao drzavu na prevaru pa sad ti isti ne postuju UN,ukinite Veto pod br.1 i odlucivati vecinom,premjestiti UN u neku normalnu zemlju

/ Najnovije