Šef NATO-a i predsjednik Finske na pressu: Ni riječi o Milanoviću i Hrvatima u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU

Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Vera

Milanivića nije briga za Hrvate u BiH, njega samo zanima to da ocrni Plenkovića, a on ne ide na silu jer zna da BiH na putu u EU mora da uradi šta joj se kaže, kad tad.

Hehe

Milanče laje ko pas....

Medi

Nebitan je Milanović.

Bosanac

Dok se narkoman nadrogira pocece lajat

ne seri i ne lazi ........... Tesla je Srbin

Nema veze gdje se rodio ZNA SE RODILA GA SRPKINJA OTAC BIO SVESTENIK PRAVOSLAVNI SRBIN ON JE SRBIN

ne seri i ne lazi ........... Tesla je Srbin

Nema veze gdje se rodio ZNA SE RODILA GA SRPKINJA OTAC BIO SVESTENIK PRAVOSLAVNI SRBIN ON JE SRBIN

SRBI SE RADJAJU I U AMERICI I CIJELOM SVIJETU

I SRBI SU

NIJE GA HRVATSKA SVIJETU DALA NEGO NJEGOVA PAMET I NJEGOVI RODITELJI TESLA JE SRBIN

NIJE TI TESLA NEKI PROIZVOD DA GOVORIS HRVATSKA GA SVIJETU DALA NEGO BIO COVJEK OD KRVI I MESA SRBIN PRAVOSLAVAC KAO I NJEGOVI RODITELJI KOJI SU GA RODILI ............NIJE GA HRVATSKA RODILA NI MLIJEKOM DOJILA NEGO NJEGOVA MAMA DA JE TESLA BIO U HRVATSKOJ ZA VRIJEME DRUGOG RATA ZAVRSIO BI U JASENOVCU ZAMISLI DA JE BIO OBICAN COVJEK .........KOLIKO JE TESLA UBIJENO ZA VRIJEME RATA SAMO ZATO STO SU SRBI A TI TAMO NEKI SADA PAMETUJES KAKO GA JE HRVATSKA DALA SVIJETU NE GOVORI GLUPOSTI

N

Nebitan mali rus

/ Najnovije