Scena na otvaranju Olimpijskih igara izazvala reakcije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LGBTQ

Nakot je zauzeo medije, film, pop-kulturu i sistematski razgrađuju i ruga se svemu što je normalno i prirodno jer se priroda narugala nad njima. Škart pogani.

Iz kornera

Ovo je u Francuskoj po Zakonu!

I bi istina

Umjesto 10 bozijih zapovijedi,zapad je prihvatio alkohol,drogu,*****luk,kamatu,ubistva itd. Oni to sve na mala vrata polako guraju i uspijeva im,mada to svi vide da je sotonizam zavladao zapadom,i niko se ne bori protiv toga.Nedavno sam gledao cak i *****e vjencavaju u crkvi,bolesno.mora se ljudska rasa borit protiv toga,a ne prihvatat kao neku zapadnu vrijednost.

Ndmd

Bolest.Ovi jgbt traže poštovanje a sve živo ismijavaju,to im je ustvari i životni put,vjera.Ovo zlo se treba zaustaviti

Haha

Ajmo moi ercegovci u tu France da čučimo... Da vide ti tamo, što su pravi katolibani. Povešćemo i Pizzu, vidjelicu iz Međunožja. More biti da Pizza i u Paris bidne imala ukazanje.

Haha

Trebali su uraditi parodiju sa “prorokom”, pa da vidiš smijeha.

ne pijem dok Paja vozi

***

Ovo su sinovi satane

*****e i na strane životinje poput ovih treba izbrisati sa lica zemlje Ubijajte *****čine i lezbeče .To su sluge stane i bolesna nacija koja može našu djecu da zagriju njihovim satanizmom .U redu ko ne želi vjerovati u bilo koju vjeru al ne vrijeđaj ničije .Svi koji vrijeđaju vjeru i omalovažavaju tuđe vjerovanje, treba izbrisati sa zemlje.Ne vjeruješ, ne moraš al ne vrijeđaj

ne pijem dok Paja vozi

***

Ma trebamo

Zabraniti sramotnu i prljavu *****sku paradu Majku **** svoju ko te bolesnike toliko pustio da idu naprijed i prisiljavaju sve zemlje da se bolesnici poštuju i cijene kao da su oni posebna vrsta ljudi bit će božiji Satanistička bolesna krv treba da se istri**** isto kao ova paščad genocidna.UBIJAJTE *****ČINE NA SVAKOM KORAKU .TO SU RAZVRATE IZ SLUGE DEMONA

ne pijem dok Paja vozi

***

njih je samo 10

i svi su homo

/ Najnovije