Saradnici otkrili šta o svemu misli Taylor Swift: Sjećanje na Manchester je još uvijek "živo"

0
Radiosarajevo.ba
Saradnici otkrili šta o svemu misli Taylor Swift: Sjećanje na Manchester je još uvijek "živo"
Foto: The Mirror / Taylor Swift

Taylor Swift je ostala shrvana nakon što je bila prisiljena otkazati koncert svoje rekordne Eras turneje u Beču, nakon navodne prijetnje napada tokom koncerta. 

34-godišnja Swift "užasnuta" je mišlju da je teroristički napad bio uspješan, nakon tragedije na koncertu Ariane Grande u Mančesteru. Također, izdala je saopštenje svom timu jer je svjesna svojih "razočaranih" obožavatelja. 

"Taylor je shrvana trenutnom situacijom. Shrvana je za fanove koji su čekali godinama da je vide. Ali sama pomisao šta se moglo desiti da je koncert postao središte napada je grozno, i ona nikada ne bi riskirala sigurnost svojih fanova", rekao je neimenovani izvor za The Mirror.

"Sjećanje na ono što se dogodilo na koncertu Ariane Grande u Mančesteru je još uvijek "živo" u sjećanjima svih. Taylor je saopštila svom timu da želi da se pokuša vratiti u Beč što prije moguće u budućnosti. Svjesna je razočarenja svojih austrijskih fanova", dodao je.

Koncerti su bili planirani na Ernst-Happel stadionu za tri dana: četvrtak, petak i subotu ove sedmice.

Nakon otkazivanja tri koncerta, organizator je izdao saopštenje u kojem se navodi da svi koji su kupili karte, dobiće punu refundaciju u toku idućih deset radnih dana.

Zagreb: Sigurnosne službe u pripravnosti pred koncert Eda Sheerana

Zagreb: Sigurnosne službe u pripravnosti pred koncert Eda Sheerana

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije