Samo su željeli odmor iz snova: Otac i 11-godišnji sin ubijeni u Nici

Radiosarajevo.ba
Samo su željeli odmor iz snova: Otac i 11-godišnji sin ubijeni u Nici
/ Obitelj Copeland
Sean Copeland (51) i njegov 11-godišnji sin Brodie u Nicu su došli na "odmor iz snova", a njihovi životi naprasno su prekinuti u krvavom napadu koji se sinoć dogodio na proslavi Dana Bastille.

 Na Facebook stanici Copelanda brojni članovi obitelji tuguju i ostavljaju poruke. "Moje srce toliko boli. Izgubio sam velikog prijatelja", napisao je jedan obiteljski prijatelj.

 

"Molite za obitelj Copeland. Posebno za Kim, Austin i Meghan, koje su svjedočile ovoj užasnoj tragediji, ali su uspjele pobjeći", dodaje.

 

Sean Copeland i njegov sin samo su dvije od 84 žrtava koje je ubio manijak u jučerašnjem krvavom pohodu. Kako javljaju lokalni mediji, među žrtvama ima i djece, a njih čak 54 je prevezeno u bolnice.

 

Dužnosnik dječije bolnice u Nici izvijestio je da je dvoje djece podleglo ozljedama i da ih je još pedesetak na liječenju.

 

"Operativni zahvat nije preživjelo dvoje teško ozlijeđene djece, a još ih je nekoliko u vrlo kritičnom stanju i ne znamo hoće li preživjeti", rekao je dužnosnik bolnice.

 

U nizu loših vijesti mediji su objavili i jednu dobru. Osmomjesečna beba koju su roditelji u panici i nastalom stampedu "izgubili" pronađena je zahvaljujući objavama na Facebooku.

 

"Dječačić izgubljen u općem kaosu i stampedu koji je nastao na Engleskom šetalištu, pronađen je", objavljeno je malo prije ponoći na toj društvenoj mreži, piše Index.hr. "Pronašla ga je i odvela kući mlada žena, koja je potom objavila fotografiju dječačića na Facebooku te uskoro stupila u kontakt sa zabrinutim roditeljima.

 

Među 84 poginulih je i pomoćnik zapovjednika granične policije Nice Jean-Marc Leclerc.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije