"Samo je pitanje vremena kada će Rusija doživjeti bankrot"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ko je naredio invaziju i vukao konce kada ste rusili rezim u Libiji i rekli da je "antidemokratski" po vasem misljenju naravno bez odluke savjeta bezbjednosti?

$$$$$$$€€€€€€€

Ko je naredio invaziju i vukao konce kada ste rusili rezim u Libiji i rekli da je "antidemokratski" po vasem misljenju naravno bez odluke savjeta bezbjednosti? ka Miki sto si glup,vidis da je zapad navuko rusiju na tanak led.sad ce ih sankcijama iscrpit,past ce na koljena.treba buđet za 140 miliona ljudi odrzavat.poslje 3 mjeseca rusija ce dozivjet kolaps ekonomuje i buđeta.a zapad i tome sanja.

Guest

Guest Ko kome jamu koa sam u nju upada.

J

Bankrotirace malo morgen, dok imaju kineze na svojoj strani ameri im nista ne mogu.

Profesor

Kako da ne, a ta ista EU im dnevno uplati jednu milijardu eura na ime naknade za gas i naftu. Nema većih licemjera od evropljana.

Evropi kao eliksir treba sekularizam ukljucenjem i evropskih zemalja sa muslimanskom vecinom

Hrvatska i Srbija smrtno guse BiH. Svakodnevno svjedocimo ogroman pritisak R Hrvatske i R Srbije na BiH. Politicki igraci,insajderi ovih drzava zaustavljaju razvoj BiH i koce puteve integracija u EU i NATO. Agresori Srbija i Hrvatska neovlasteno koriste ljudske i prirodne resurse BiH. Tim novcem finansiraju secesionisticke politike. Daju sebi pravo tumacenja Ustava BiH, mimo Visokog predstavnika i Ustavnog suda BiH. Vrijeme je osloboditi BiH od predatora. Moguce je samo promjenom oktroisanog, apatrhejdskog, embargo Ustava. Promjene iznutra su nemoguce radi mehanizama blokade. Ne mogu se dogovoriti strane koje nece drzavu i strane koje hoce drzavu. Hrvatska i Visegradska sirotinja koci pristup EU drzavama zapadnog Balkana, radi sisanja evropskih fondova solidarnosti! Srbija jos sjedi na dvije stolice.

/ Najnovije