SAD: Lopov pokušao ukrasti vozilo u kojem su bila djeca, majka ga upucala u lice

Radiosarajevo.ba
SAD: Lopov pokušao ukrasti vozilo u kojem su bila djeca, majka ga upucala u lice
CBS / Auto je na kraju udarilo u stub ulične rasvjete
Majka iz Teksasa upucala je u lice kradljivca auta koji je pokušao ukrasti njeno vozilo u kojem je bilo njeno dvoje male djece.

Kako je saopćeno iz tamošnje policije, žena je uskočila na zadnje sjedište svog terenca - lopov je sjeo na mjesto vozača, a sve se dešavalo na benzinskoj pumpi. Uzela je pištolj i zahtijevala od čovjeka da stane. Kad je ovaj odbio, upucala ga je u lice.

Njeni sinovi, dvogodišnjak i četvorogodišnjak, nisu povrijeđeni u incidentu.

Zdravstveno stanje razbojnika, kasnije identificiranog kao 36-godišnji Ricky Wright, nije poznato, zna se tek da se nalazi u bolnici, a žena je izjavila da joj je žao što ga nije usmrtila.

Prema njenim riječima, sve se dogodilo kad je ušla da plati benzin, a zaposlenik benzinske pumpe kazao joj je da je muškarac ušao u auto. Ona je istrčala i ušla na zadnje sjedište i rekla muškarcu da izađe iz vozila.

"Rekla sam mu da izađe, ali nije htio. Okrenuo se i pogledao me. Potom sam se nagela preko sjedišta i iz pretinca za rukavice izvadila pištolj. Ispalila sam jedan metak, žao mi je što nisam ispraznila cijeli okvir s municijom", kazala je ona.

Auto je tad udarilo u stub ulične rasvjete, a muškarac prevezen u bolnicu.

Iz policije su naglasili da protiv žene neće biti podnesena nikakva krivična prijava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije