Muž se vratio kući i pronašao ženu s ljubavnikom: Dvoje završilo u bolnici

Radiosarajevo.ba
Muž se vratio kući i pronašao ženu s ljubavnikom: Dvoje završilo u bolnici
Priča dolazi iz Italije, iz grada Atri, gdje se muž ranije vratio kući i pronašao svoju suprugu u društvu ljubavnika. Epilog - žena i njen ljubavnik završili su u bolnici.

38-godišnjak se u utorak uvečer vratio kući ranije nego što se očekivalo i iznenadio 39-godišnju suprugu koja je bila u društvu ljubavnika (48), piše Il Messaggero.

Prevarenom mužu nije mnogo trebalo, te je, prema pisanju ovog lista, krenuo u fizički obračun sa supruginim ljubavnikom. Osjećajući se izdanim, divljački je prebio suprugu i njenog ljubavnika.

Izvještaj govori da je 39-godišnjakinja završila u bolnici sa prijelomima nekoliko rebara, a ljubavnik je završio još teže - odmah je prebačen u bolnicu u Teramo s ozbiljnim povredama glave.

Komšije, koji su bili svjedoci incidenta, kazali su da je mladi muž osjećao izdanim i povrijeđenim te je odmah "digao" zgradu na noge.

"Nije želio ni čuti razloge njihovog susreta, već je odmah počeo sa obračunom", dodao je jedan od svjedoka, naglasivši da je prevaren bio izuzetno nasilan.  

Policija Atrija je napravila izvještaj, a glavni lik priče, prevareni muž, dobit će prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda dvjema osobama. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije