Ljudi koji su preboljeli koronu i cijepili se možda su imuni za cijeli život

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grunf

Ne ne ne....ovo cijepljenjem je suvisno.. Plan je vakcinisati ovce svake godine...to je i smisao PLANdemije...sto ono kazu za primanja "ma samo da je redovno"...NIKO ne zna kako ce se ove vakcine pokazati u organizmu nakon godinu ili dvije...

Guest

Nekada su vijesti bile izvor informacija, podataka i cinjenica. Sada je "ako bude onda jeste a ako ne bude onda nije" postalo mjesto mahalanja....Ili napisu naslov clanka i opale upitnik da spekulisu na neprovjerenim rekla-kazala, gluhih telefona informacijama. Samo da se nesto pise.

Fehim

Neki dan Djikic kaze kako prate razvoj situacije i sve novo sto iskace kao nuspojave od vakcinacije biljeze, analiziraju, testiraju. I onda iskoci clanak o tome kako MOZDA, pazi naucne tvrdnje MOZDA stite za cijeli zivot od virusa. Al masovnu pojavu krvnih ugrusaka se zataskava da dolazi nakon vakcinacije. Zamislite Teslu da kaze, mozda je napon struje produzava zivot ako se pucas strujnim udarima na tacno odredjeno mjesto na glavi.

/ Najnovije