Ruski diplomata: 'Zapad preko Bošnjaka želi pokoriti Srbe u BiH'

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Maybe

Možda je mislio obratno,ali šta on zna ko su Bošnjaci,a ko pravoslavci

***

***

Tuner

Sacekaj maj 2032. Da vidis onda papak ruski

tako je, bravo rus!

pošalji im za ramazan RAMAZANA KADIROVA da smiri ove kvazimuslimane i kvazibolešnjokadžije.

de posalji da ti osjemeni lozu u vukojebini pravi

pošalji im za ramazan RAMAZANA KADIROVA da smiri ove kvazimuslimane i kvazibolešnjokadžije. ka tako je, bravo rus! da se radaju gazije. Tatari da kraju vlahinje!

BiH

Vi rusi vise nista ne mozete, pokazali ste na ukraini da niste svjetska sila, zato ne laprdajte.

Čuj džukca

Zar niste vi sa Srbima htjeli pokoriti Državu Bosnu Republiku Kosovo i Republiku Hrvatsku. Je li vi vašu djecu polipsanu rusko srpski.Bolhe bi vam bilo da vodite računa o vašim kćerkama i ženama što se po svijetu prostituišu za siću da bi preživjeli a vi bi samo da ratuje te.Isto su i servi prodavali svoja ženska čeljad u hareme t.j. javne turske kuće i sad im neko kriv što su turske izdrkotine.

Bosanac

pošalji im za ramazan RAMAZANA KADIROVA da smiri ove kvazimuslimane i kvazibolešnjokadžije. ka tako je, bravo rus! familiju poganu srpsku ti treba potamanit mrs iz Bosne smrdite zivotinje genocidne srbi

🇷🇺🇮🇱🇧🇦

USVOJI LI RAT CE IZBITI ZA PAR DANA

Zlonamjerni tumač

Rezolucija o genocidu nije pokoravanje Srba.

Nebenzja

ne bulazni.Oce,oce to su bosnjacke nacertanije, svebosnjacki svet.Sve bosnje u jednoj drzavi, od Adane do Papua Nove Gvineje.

IKS

Vama Rusima treba jbati ***** pokvarenu za sva vremena!

IKS

familiju poganu srpsku ti treba potamanit mrs iz Bosne smrdite zivotinje genocidne srbi ka Bosanac Nije on iz BiH, vec pise iz Srbije u namjeri da nas valjda nekako za****, sta li vec konta debil! Moguce da je i smrdljivi Rus, posto ih je puna Srbija.

nebi bilo loše

USVOJI LI RAT CE IZBITI ZA PAR DANA ka 🇷🇺🇮🇱🇧🇦 da vas vratimo na obronke Karpata

***

***

Ratko Mladic

da vas vratimo na obronke Karpata ka nebi bilo loše Zadnji put kad ste PROBALI 4 GODINE ste vikali HElJP HELJP HELjP HEljP HELjP HELjP

***

***

***

***

***

***

Bosanac

Zadnji put kad ste PROBALI 4 GODINE ste vikali HElJP HELJP HELjP HEljP HELjP HELjP ka Ratko Mladic posalji SRATKU pelena porodicu ti najmiliju sprcim redom traktorima cete vi bjezat u corinu smrdiju smrdite zivotinje genocidni srbi

***

***

zadnji put ste imali citavo JNA naoruzanje

Zadnji put kad ste PROBALI 4 GODINE ste vikali HElJP HELJP HELjP HEljP HELjP HELjP ka Ratko Mladic i bio je embargo na uvoz oružija. Danas je to druga priča peksine vlaški!

Mute vodu

I opet skoro sve go SDA pokvareni bot po kome tarima.

***

***

ja se radujem starim pravoslavnim obicajima

ka I *****A se RADUJE da ima sta da JEDE nece vam to biti tesko sprovesti i danas jer ste vi tradicionalisti. Mnogo se radujem gajenju tradicije gostinjske obljube da nas fino ugostite kada dodemo!

***

***

Eroj

Ima ono sto pot NIKAD nece imati ....junačko srce....Srbin potomak hweroja NEPOKORENOG ...po ture...potonak onoga koji je *** i cu mesto mača OSVAJAČU dao ka Srb IN To ti iz hladovine, ispod Putinovog dupete nama o herojstvu.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Guest

Vlaško ****o. Polizi svojim Srbendima cmar!!! Svi ste vi skupa, genocidaši!!!!

***

***

***

***

***

***

***

***

Ðenerale samo reci letećemo kao MECI

Zadnji put kad ste PROBALI 4 GODINE ste vikali HElJP HELJP HELjP HEljP HELjP HELjP ka Ratko Mladic

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

etwwrgt

Pametni Bošnjaci shvataju kako zapad njima manipuliše, kao što i pametni Srbi shvataju kako manipuliše Rusija. Žalosno je samo što su narodi na ovim prostorima ne mogu da shvate da će uvjek biti sredstvo za potkusirivannje između velikih sila ako ne počnu misliti svojom glavom.

Guest

***

/ Najnovije