Rusima jako teško pada poraz u Hersonu: Otac ‘ruskog svijeta‘ pozvao na likvidaciju Putina!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako

Na kraju će i Putina pokopat u bašti ko neko kuče.

Tres

Oslobađanjem Hersona propao je i plan o invaziji na Odesu i dalje na Moldaviju i pripajanje nenog većinski ruskog dela Rusiji. Ukajina će od Amerike dobiti dalekometne ATACMS rakete za HIMARS i iz Hersona će sa njima očistit ceo Krim pa da vojska samo uđe!

Net

Evo kako se teraju agresori na "povlačenje" iz zemlje: Ukrainian forces shower missiles on Russian troops fleeing Kherson-youtube

308 Alka 28 Oluja

Urajinski ambasador u Hrvatskoj reče da su Hrvati uzor Ukrajinskom narodu, za to kako se junački brani i oslobađa svoja zemlja! Čekamo ulazak Ukrajinaca u Mariupolj, onako ko Hrvata u Knin 95g.

Mirna

Treba da Plenković opet predloži mirnu reintegraciju, ali mora prvo biti Ukrajinska Oluja! Mirna reintegracija Istočne Slavonije je potpisana brzo nakon Oluje, u prvi mesec 96g zato jer je Ante Gotovina, odmah posle Oluje, spremio i akciju Grom (O kojoj se u Srbiji još ne sme govoriti), a Slobo nije sme dozvoliti da mu onako povampireni i motivisani krenu na Vukovar, a onda možda i prema Beogradu! A tu vam je i simbolika, Bljesak, Oluja, Grom... po prvim slovima BOG i Hrvati.

Role

Ukrajina danas bije bitku i za BiH, urušava sne o tzv. "ruskom i srpskom svetu", agendi koja je izašla iz iste zločinačke kuhinje. God Bless America and God Save The King! Slava Ukraini!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

***

666

Mogao bi i ovaj pasti niz kakve stepenice uskoro..

Pobeguljo

***

PhaseOne

Ja se ne bih penjao na više spratove, ustvari, držao bi se prizemlja.

Posebnost

Urajinski ambasador u Hrvatskoj reče da su Hrvati uzor Ukrajinskom narodu, za to kako se junački brani i oslobađa svoja zemlja! Čekamo ulazak Ukrajinaca u Mariupolj, onako ko Hrvata u Knin 95g. ka 308 Alka 28 Oluja Kako se objasnjava posebnost rata u Hrvatskoj? Srbi navale, ko kroz sir prodju gdje god krenu. Onda zatisje od 3 i po godine. Onda ih Hrvati pometu za tri dana. Hm, sta li se dogadjalo u te 3 i po godine?

/ Najnovije