Rusija zaprijetila Crnoj Gori balističkim raketama: "Znate za šta je dobar Sarmat?"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajde

Ajde,ispali je,pa da vidimo kako ce moskva poslije toga izgledat ?

Miki

Opet novinski naslov nalik na diplome iz kalesije. Covjek je naveo primjer za sta je dobra. Tako svaka vojska navodi primjer mina je dobra za pjesadiju, raketa moze da rusi civilne avione itd.A da su crnogorci izdajnici, jesu. Tu nije pogrijesio

Xaxaxa a a

Duvajte ga ruski fašisti velikim crnogorcima.

Čikago

Opet novinski naslov nalik na diplome iz kalesije. Covjek je naveo primjer za sta je dobra. Tako svaka vojska navodi primjer mina je dobra za pjesadiju, raketa moze da rusi civilne avione itd.A da su crnogorci izdajnici, jesu. Tu nije pogrijesio ka Miki Koliko samo u tebi ima nacionalizma i fašizma da to nije normalno. I ja navodim primjer da je i tvoja seka dobra kao puška, samo je treba opaliti. Al nemoj se uvrijediti, to je samo primjer.

?

Oni ko' muhe bez glave. Ne znaju da li su posli ili su dosli.

Samo je zaboravio objasniti zaista "nevjerovatnu" preciznost ove rakete! Naime, rusi je prvo lansiraju a tek onda odrede cilj! Negdje mora pasti, a to mjesto gdje padne (da, padne!- a ne pogodak) rusi slavodobitno proglase ciljem... E upravo smo ovo gađali :)

Uf ufff

Gdje si ti to raketir'o "pajdo"...

Opet novinski naslov nalik na diplome iz kalesije. Covjek je naveo primjer za sta je dobra. Tako svaka vojska navodi primjer mina je dobra za pjesadiju, raketa moze da rusi civilne avione itd.A da su crnogorci izdajnici, jesu. Tu nije pogrijesio ka Miki Koliko samo u tebi ima nacionalizma i fašizma da to nije normalno. I ja navodim primjer da je i tvoja seka dobra kao puška, samo je treba opaliti. Al nemoj se uvrijediti, to je samo primjer. ka Čikago<< Izvini, ali što si baš sestru mu uzeo... za primjer? Evo ja ću mu mamu uzeti... za primjer.

AsAsova

HAHAHAHAHHAHA E cuj Crnoj Gori prijete.. Dal je moguce ??? XD Klosarski, ulicaraski prijete drzavi sa 650-700 000 ljudi i fol oni naka sila.. Nek taj sarmat zabiju putinu u gu*icu, to im je najpametnije i najlakse..

HashimQ

Ovima je garant curilo opet u nekoj nuklearnoj elektrani jer su totalno odlijepili. Ruska bagro poklopite se ušima dok niste dobili svoje!! Ta qif sha none!!

Ma da

Ocito da su rusi zaboravili da im nad vratom puse nato d 5 8 miliona vojnika,s strahovitim oruzjem.umite se probudite se

Flame tongues of the helly

Fency-dency is the ancient bulgarian games with serbians pusies about using any kind of blades for rehabilitation in the case when serbia attack on to Bosnia. Basic reaction in that cases is "hit serb bwith knife into back". That is dency, that is fency :)

Hubar

Opet novinski naslov nalik na diplome iz kalesije. Covjek je naveo primjer za sta je dobra. Tako svaka vojska navodi primjer mina je dobra za pjesadiju, raketa moze da rusi civilne avione itd.A da su crnogorci izdajnici, jesu. Tu nije pogrijesio ka Miki Tonete Srbi polahko u zaborav, insallah ovo je vaša zadnja decenija... Jos Hrvati da se sklone = Balkan bez ratova.

Mile

Ovima je garant curilo opet u nekoj nuklearnoj elektrani jer su totalno odlijepili. Ruska bagro poklopite se ušima dok niste dobili svoje!! Ta qif sha none!! ka HashimQ ***

AHA

Ajde,ispali je,pa da vidimo kako ce moskva poslije toga izgledat ? ka Ajde Ko zna da ne bi Tunis stradao koliko je mala CG. A ti ' Ajde, moli Boga da nigdje nista ne leti. Nisi svjestan sta nam svima visi nad glavom.

Bosanac

Lajavi rusi prijete malima smrdite rusi

/ Najnovije