Rusija uputila poruku Poljskoj: 'Želite nuklearno oružje na svom teritoriju? Dobro, gađat ćemo ga'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

***

***

***

Bravo za Ruse!

I svako postavljeno gnijezdo strateskih projektila igdje blize na istok od recimo Njemacke, ODMAH uvrstit na listu, isprogramirat svoje nuklearke i cekat! POTPUNO ISPRAVNO. Americka ludorija mora biti jednom za svagda zaustavljena, previse je sta si dopustaju vec jedno pedesetak godina!

Raif Dizdarevic

Ima li koji politicki bosnjo da mudro ode u Rusiju, obidje Kazanj, posjeti Kadirova i nezvanicno se sastane sa Putinom i objasni mu polozaj muslimana na Balkanu i malo lobira kod rusa uz preporuku Turske da sjasu s Bosne? Nemamo mi takvog insana i drazavnika u nastanku koji ce znati otplesati i na istoku i zapadu da nas gledaju neutralnim

/ Najnovije