Rusija: Povukli smo vojsku iz Limana, Ukrajinci su imali nadmoć

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Bolesni rusi bjeze jo i genocidne srbende ckepi su to smrdljive a ne borci

Zgurdum Zgembo

Slava Ukrajini. Herojima slava. Smrt neprijatelju.

HAH propagande naivne, pa ovo je gore od Goebbelsa

I sad bi mi trebali povjerovat? :) :))) Da to ne bude kao ona kontraofenzive od prije par dana, pa ne izvjestavate o tome kako su im Ruje poderale guscu? :)

Slava Rusiji, smrt fasistima, koji go da su!

..........

Bosna

Bjezat ce ruje traktorima ko i ove smrdljive ruske sluge srbende prljave Ukrajinci pobite ruse zivotinje smrdljive

N

Zapadna propaganda. Sve je ovo dio taktike, takticki se povukli, a i stize im sad 300 000 robota. Do pariza rusi dolaze za 3 dana

Miki

Nije propaganda istina je. Morali su se povuci jer su brojcano nadjacani ipak to nije rat nego spec.op. Drugi dio vojske je isao da rastjera ukrsjinsku kontraofanzivu sto je bila neki dan i ocistili su sve, pa su ukri napustili pozicije odustali od bezglavog napada i kada du vidjeli da nema poente trcati brzglavo na tzv. kontraofsnzivu pregrupisali su se na liman. Da je rat ne bi bilo struje u drzavi ni mobilne mreze interneta a ni predsjednistva, treba imati u vidu da to nije rat nego specijalna operacija, za glupe muslimane koji ne razumiju.

Daj izvor informacija, za mene!

Nije propaganda istina je. Morali su se povuci jer su brojcano nadjacani ipak to nije rat nego spec.op. Drugi dio vojske je isao da rastjera ukrsjinsku kontraofanzivu sto je bila neki dan i ocistili su sve, pa su ukri napustili pozicije odustali od bezglavog napada i kada du vidjeli da nema poente trcati brzglavo na tzv. kontraofsnzivu pregrupisali su se na liman. Da je rat ne bi bilo struje u drzavi ni mobilne mreze interneta a ni predsjednistva, treba imati u vidu da to nije rat nego specijalna operacija, za glupe muslimane koji ne razumiju. ka Miki

Ljiljan

Ovako smo mi Armija BiH derali đikane kada smo se dovoljno naotimali oružija,godinu pred kraj rata đikanima je dezeterstvo bilo poraslo na čak 43 % !

Hoces reci kad vam je RH dovoljno propustila oruzj

Ovako smo mi Armija BiH derali đikane kada smo se dovoljno naotimali oružija,godinu pred kraj rata đikanima je dezeterstvo bilo poraslo na čak 43 % ! ka Ljiljan

Ljiljan

ka Hoces reci kad vam je RH dovoljno propustila oruzj KAKVA MALA POSRANA FAŠISTIČKA KRVAČKA I DAN DANAS ŽIVI OD PLJAČKEVINA BIH KONVOJA,IZBJEGLICA I DRŽAVE BIH!

sparco

Zapadna propaganda. Sve je ovo dio taktike, takticki se povukli, a i stize im sad 300 000 robota. Do pariza rusi dolaze za 3 dana ka N Tih 300 000 ce postati topovsko meso.Bez dana obuke ima da se pogube ko guske u magli u Ukrajini.

sparco

KAKVA MALA POSRANA FAŠISTIČKA KRVAČKA I DAN DANAS ŽIVI OD PLJAČKEVINA BIH KONVOJA,IZBJEGLICA I DRŽAVE BIH! ka Ljiljan Kada ste takva sila bili 95 sto nepomogoste Srebrenici.Do oluje niste nigdje 1% Srbima uzeli.Da Vam nije bilo HR vojske nebi imali ni tih 23%.

Ljiljan

Kada ste takva sila bili 95 sto nepomogoste Srebrenici.Do oluje niste nigdje 1% Srbima uzeli.Da Vam nije bilo HR vojske nebi imali ni tih 23%. ka sparco 33000 BOŠNJAKA MUSLIMANA JE BRANILO I ODBRANILO MALU POSRANU FAŠISTIČKU KRVAČKU DOK STE NAM VI ZABIJALI SJEKIRETINU U LEĐA!

sparco

33000 BOŠNJAKA MUSLIMANA JE BRANILO I ODBRANILO MALU POSRANU FAŠISTIČKU KRVAČKU DOK STE NAM VI ZABIJALI SJEKIRETINU U LEĐA! ka Ljiljan Lupetas sa ciframa mada je bilo Bosnjaka u HR vojsci.Ali ih je bilo i 91 u rezervistima JNA koni su napadali Hrvasku kao i Atif Dudakovic.A ko kome zabija noz vidi se ko kome bira predstavnike.

Bice SREBRENICA jos

Baba Vanga

/ Najnovije