Rusija povlači dio trupa iz Ukrajine: Šta su htjeli poručiti snimcima?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiev

Nemogu oni ništa Ukrajini.

Rusi su

Jad i bijeda

Ivan

Prevara, tako su i Mađare i Čehe zaj* Povukli se pa istu noć blic napad.

Noformat

Dokazali su svijetu da zapad nema politicara od formata,a kvazi strucnjaci i analiticari su bezveznjaci sa kupljenim diplomama.

Zato

Sto su Zelene beretke stigle u Ukrajinu!

eki?

Hajde što im je laž poveznica i zajednička karakteristika, ali je ipak kod ovih naših pravoslavnih komšija izraženija mašta i kreativnost nadograđena na istu, strava i užas! I onda se par ovih usranaca na komentarima prospu s tom svojom maštom iz štale dok muzu goveda ili ganjaju krmad po istoj sa svoijm „konstatacijama potkovanim činjenicama i pouzdanim informacijama“ .... Da nije tragikomično, možda bi bilo i malo smiješno, ali nije, žalosno je. Normalno je, šta će lažov najprisnije prihvatiti kod drugog lažova? Pa laž, naravno. Tako vidi sebe u drugome, i svaku manu odobrava i veliča jer gleda sebe u ogledalu. Kakav naivac u to može vjerovati? Kao, Rusi, kokuzi i nasilnici, su tolika pomjeranja vojnih snaga napravila bezveze? Kao, neće napasti? Kao, Zapadnjaci glupani a kao Rusi pametni, jelde? A još, uz sve to, ovaj kao pametni komentator odozgo to tumači kao strateški potez „pametnih“ Rusa? Koliko li je lijepo živjeti u nadrirealnosti u kojoj desetinama godina žive ovi samoobmanjivači u našem komšiluku koji veličaju sebi slične, genocidne koljače i djecoubice, to samo oni znaju.....i sve tako, do sljedeće intervencije NATO snaga ili nekog novog bombardovanja ili ekonomskih sankcija (akobogda ubrzo), koje ih, makar na kratak period, ponekad pomalo osvijeste ...

Gost

Da se Ukrajinci nisu nadali pomoći sa zapada nebi bili u ovolikim problemima. A zapad pričom o demokraciji i ljudskim pravima po cijelom svijetu inicira ratove a umjesto demokracije nastaju diktature.

/ Najnovije