Nakon komentara Bidena: Rusija opozvala ambasadora iz Washingtona

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da

Tako je! Odgovor Rusije će biti adekvatan datoj situaciji! Ovaj Biden nije svjestan da se situacija na političkoj i svjetskoj sceni promijenila od njegovog prošlog polit. angažmana! Uglavnom, za male neće biti dobro, jer uvijek ide preko leđa malih!

007

Ova budala nije svjesna da se sa Rusima ne može , odavno, više tako pričati. Nisu ovo '90! Kakve savjetnike ima!? Nisu baš bistri!

NB

Opet su Rusi gurali Trampa hakovanjem izbora . Putin nema pojma da ga Ameri mogu unistiti za pola sata !

Re Da i 007

Gdje vi zivite. Rusi nemaju ni 100 miliona stanovnika od toga 90% alkoholicara i jedan nosac aviona koji je godinama u kvaru !

H

Da ameri mogu unistiti ruse uradili bi to davno, ameri napadaju samo zemlje koje mogu lakkse razvaliti, one malo opasnije samo ruze, a rusuju mogu povuc za ......

Republika Srbistan u Isroönom Nikšiču

Psihopati Putinu je ostalo još dva tri džokera u šeširu koji bi ga za dogledno vrijeme mogli zaštiti od opljačkanih i gladnih naroda Sovjetskog Saveza. Največi zaštitinik Putinov je onaj na koga malo ko računa, a to je USA. Biden samo potvrdžuje odanost i vjernost svjetskom poretku na kojem stoje Amerika i Engleska. Sve dok je Putin predsjednik Rusije, Rusija je apsolutno zavisna od zapada. Osim Krima, Čečenije još su Amerikanci dozvolili Rusima da ako mognu da dodžu sa nosačem aviona do Sirije, neka ostanu tamo. Biden laje na Putina da bi na vrijeme osigurao sljedeči mandat u Bijeloj kuči samo da nebi doživio Trampovu sudbinu. Slična lavež se čuje iz Beograda kada bosanski Tornjak zareći na srbijanskog Šarplaninca.

/ Najnovije