Rusija odbacila tvrdnje Trumpa: 'To je jedino moguće pod ovim uslovom'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Briga Ruse, znaju da su trenutno najjaca vojska

na svijetu, treniraju vec dvije godine, izbruseni svi kao komandosi, ratna industrija ponovo zahuktana, Putin miran i hladan kao spricer, melju pred sobom brzinom parnog valjka - spor, ali nista ne prezivi iza njega. pokrovsk je pred padom, sinoc su ukrotrupe BJEZALE PANICNO s polozaja. Rusi napreduju polako, osiguravajuci bokove i logistiku. U kurskoj do sada preko 8.000 mrtvih ukronacista, Rusima odgovara da tamo razduze sto vise, jer su tu ukri narocito lagan cilj! :) Putin je rekao do 2036. cemo unistiti SVE STO NATO U UKRAJINU POSTAVI I ONO STO JE DO SADA POSTAVIO :)))))..... Briga Putina za Trumpa ili Kemicu, haha.... Prosjecan zapadnjak nije u stanju uopce da se bori, debiliziran, predebeo, nikad vojske nije sluzio, nasuprot prosjecan Rus je sve suprotno od toga! Dolar je bezvrijedan zeleni papir, Putinova vizija multipolarnog svijeta ostvariva kroz BRICS se polako ali sigurno realizuje. Homerikonci tonu, a za sobom ce povuc i sve svoje satelite... :)))

IKS

na svijetu, treniraju vec dvije godine, izbruseni svi kao komandosi, ratna industrija ponovo zahuktana, Putin miran i hladan kao spricer, melju pred sobom brzinom parnog valjka - spor, ali nista ne prezivi iza njega. pokrovsk je pred padom, sinoc su ukrotrupe BJEZALE PANICNO s polozaja. Rusi napreduju polako, osiguravajuci bokove i logistiku. U kurskoj do sada preko 8.000 mrtvih ukronacista, Rusima odgovara da tamo razduze sto vise, jer su tu ukri narocito lagan cilj! :) Putin je rekao do 2036. cemo unistiti SVE STO NATO U UKRAJINU POSTAVI I ONO STO JE DO SADA POSTAVIO :)))))..... Briga Putina za Trumpa ili Kemicu, haha.... Prosjecan zapadnjak nije u stanju uopce da se bori, debiliziran, predebeo, nikad vojske nije sluzio, nasuprot prosjecan Rus je sve suprotno od toga! Dolar je bezvrijedan zeleni papir, Putinova vizija multipolarnog svijeta ostvariva kroz BRICS se polako ali sigurno realizuje. Homerikonci tonu, a za sobom ce povuc i sve svoje satelite... :))) ka Briga Ruse, znaju da su trenutno najjaca vojska Zaboravio si samo jedno, a to je da ako opet Ameri krenu na Srbiju, ovaj put cete im j majku sve do New York-a! Lobotomirali te tvoji, a ti ih slavis, pravi si srbin!

Moraju se pozurit, jer za 10-tak godina ce se

Zaboravio si samo jedno, a to je da ako opet Ameri krenu na Srbiju, ovaj put cete im j majku sve do New York-a! Lobotomirali te tvoji, a ti ih slavis, pravi si srbin! ka IKS .................... urusit sami u sebe, pa necemo mi Srbi moci da ih ganjamo....

/ Najnovije