Rusija tvrdi: U Ukrajini ubijen 51 Bosanac, 46 ih dezertiralo

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Da je došlo 167 pripadnika ArBiH u Ukrajinu vi biste davno bili u Rusiji. Xaxaxaxaxaa

Ako je istina... Slava im... Slava Ukrajini...

Covjek

A gdje je dokaz? Ako laze koza, ne laze rog, gdje su imena i prezimena i tijela ?

Slava Ukrajini! Smrt agresoru i okupatoru!

Joja

Poginuli: Uroš, Đorđe, Jovan, Milovan,.............ali na čijoj strani ???

Svakodnevnica

Neznam vidite li vi,ali ja svakodnevno vidim po barem desetak bijesnih auta sa bijesnim zenskima u njima i muskarcima do najvise 40 godina starosti u njima.Zasto se ne bore za svoju zemlju,zasto preko 150 000 stranih drzavljana ratuje bilo na ukrajinskoj ili ruskoj strani.Nadam se da niti jedan nece otici svojoj kuci osim eventualno u urni sa pepelom.

Samo mlati placenike, Rujo,nemilosrdno ih eliminiraj!!!

To ionako nisu ljudi, to su psi rata, djukci, koji dolaze da ubijaju i izivljavaju se nekaznjeno i jos za te prljave rabote pare da dobiju. Po kratkom postupku!

Suzy

A šta je sa Rusima koji su ratovali protiv BiH? Mnogi su ostali na grobljima oko Sarajeva. Sad kao Rusi prigovaraju zbog stranih dobrovoljaca?! Svsšta

Jak Manijak

Slava Ukrajini, Herojima Slava

/ Najnovije