Rusija na nogama: ‘Stvarno ćete poslati nuklearno oružje u tu državu? Onda vam je jasno što slijedi'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dejton je aparthejd, nagrada zlu!

Ne biraju narodi vec gradjani PRIPADNIKE naroda u Drzavne institucije. Komsic je legalno i legitimno izabran po ustavu i nema tu nikakve podvale. Ne biraju Bosnjaci Hrvatima PREDSTAVNIKA, vec sebi politicki prihvatljivog PRIPADNIKA “konjstutivnih”. Da HDZ ne potice secesionizam i velikodrzavne projekte Hrvatske, nebi patrioti imali potrebu birati antisecesionistu. Sve po Ustavu. Ne postoji “legitimno predstavljanje naroda” Legitimitet se stice brojem osvojenih glasova. Ako cemo dirati temelje Dejtona onda ima mnogo politickih zahtjeva. Npr da je BiH jedna izborna jedinica, ili da se ukinu entiteti, ili da vratimo iskonsko ime drzavi Bosna, da se smanji broj ustavnih vlasti (sadasnjih 14 je bolno preskupo i neefikasno), da se zabrani dvojno drzavljanstvo sa susjedima, da se zabrane stranke sa imenom susjednih drzava, da etnosi ne nose imena po nacijama Jugoslavije, da je secesionizam krivicno djelo,..

Zivio Putin, naprijed Rusi!

UDRI ODMAH NUKLEARKAMA, samo ako postave!!!! Bez daljnjeg upozorenja, ne treba vise, sve je jasno! Nek ide sve vise u 100 p.m. i ta amerikenjska agresivna geopolitika, samo ih rokni!

IKS

Rusi se ukakili u gace, pa prijete i bljuju vatru, a ustvari znaju da su navikane mlohave cundare! Isto babuskare neke, mi cemo ovo, mi cemo ono… Udarili na nenaoruzanu Ukrajinu, pa ih pola miliona izginulo! Da ne spominjem kako su im bracu srbe tri mjeseca prekopavali bombama, a ovi okrenuli glavu i sute ko p! Cekamo vas da krenete, a onda cemo vas pregaziti sa svih strana.

Adi

Sta je teroristo, mislis samo ti imas nuklearno oruzje pa se ****is, ispali raketu zivjet ces 10 sekundi duze od drugih, bolesni ubico

Adi

Ne biraju narodi vec gradjani PRIPADNIKE naroda u Drzavne institucije. Komsic je legalno i legitimno izabran po ustavu i nema tu nikakve podvale. Ne biraju Bosnjaci Hrvatima PREDSTAVNIKA, vec sebi politicki prihvatljivog PRIPADNIKA “konjstutivnih”. Da HDZ ne potice secesionizam i velikodrzavne projekte Hrvatske, nebi patrioti imali potrebu birati antisecesionistu. Sve po Ustavu. Ne postoji “legitimno predstavljanje naroda” Legitimitet se stice brojem osvojenih glasova. Ako cemo dirati temelje Dejtona onda ima mnogo politickih zahtjeva. Npr da je BiH jedna izborna jedinica, ili da se ukinu entiteti, ili da vratimo iskonsko ime drzavi Bosna, da se smanji broj ustavnih vlasti (sadasnjih 14 je bolno preskupo i neefikasno), da se zabrani dvojno drzavljanstvo sa susjedima, da se zabrane stranke sa imenom susjednih drzava, da etnosi ne nose imena po nacijama Jugoslavije, da je secesionizam krivicno djelo,.. ka Dejton je aparthejd, nagrada zlu! Hebo ti vise dejton ***** bolesnu, tvoj alija ga je potpisao, armija gubila rat, otislo sve u *****, morao je debilu, lako je srati iz podruma, i minhensž od**** vise u tri ****e *****ine

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Jugosloven,nemoj samo na Norvesku

Nemoj samo na Norvesku da pucas to je najbolja drzava na svijetu najbolji narod na svijetu

/ Najnovije