Opća skupština suspendovala Rusiju iz Vijeća za ljudska prava

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

/*/

Mile jesi l` čuo... I srbija na pravoj strani. Glasala za izbacivanje rusije... Bosna i Hercegovina naravno da je strani svjetla! A bosanski pravoslavci??? Hahahahaha

@americki

Vidili smo vec ko je Rusija prvo u Afganistanu pa evo sad i u Ukrajini pogotovo. Kada bi im nekako covjek mpgao oduzeo Atomski arsenal, niko ziv ih se ne bi plasio.

bljubljublju

AMERIKA JE POCELA DA UNISTAVA DRUGE DRZAVE TAKO REDOM OSUDJUJE UBIJA EGZEKUTOR PRAVI ka POSLE ROBOVLASNICKOG DRUSTVA U AMERICI ____T A Č N O!!! Eto šta radi ta Amerika! Šalju neke rakete i Ukrajinci od najboljih tenkova na svijetu- normalno ruskih, prave tenkove kabriolete!!! Skoro svajki ruski tenk bez kupole.. Buhahaha

TNT

RUSIJA IZBAČENA IZ VIJEĆA UN-a ZA LJUDSKA PRAVA: Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora podržale odluku... po Banjaluci se vozaju oklopna vozila EUFORa, NATO najavljuje posebne pakete pomoci za Bosnu i Hercegovinu. Njemacka najvljuje slanje svojih vojnih trupa u sklopu EUFORa ... sto je previse, previse je i za Dodika, sve se okrece protiv njega i njegovih suludih ideja o ocepljenju RSa.

Kalabuhov

Ruski tenkovi samo za otpada. Uskoro retardirana rusija ide u srednji vijek, a gladni kinez ceka da je dokrajci.

Kadrija

i srbija glasala za, nisu se usaglasili sa dodikom

/ Najnovije