Rusi ulaze u grad u Ukrajini, objavljene šokantne snimke: ‘Ovo će biti masovna grobnica‘

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jfgzlhlihičhčijč

Strašno, čudni ovi rusi ukri im gađaju civilne ciljeve sa ovog položaja već dve godine i sada bi da ih spreče.

Šupljak

Niti su snimci šokantni niti na njima vidimo grad.

Opet ti Žika, ravno iz Niš

***

Opet ti Žika, ravno iz Niš

*** I kako ""dve" godine*

Gost

Kako sad to? A priča da Rusi izginuše a ne napreduju. Zelenskij će uskoro biti smaknut od svojih ako se ne skloni kod svojih zapadnih "prijatelja" koji su ga gurnuli u ovaj besmisleni rat kojeg ne može dobiti.

Gckhvljhljbkčbčk

A šta da ti rečem, lojavi. U poređenju sa vašim i Ljubiša Trgovčević je kredibilan izvor.

Miloš

Udri brate ne žali granate, za cara i Rusiju.

***

***

Pošteni

Bravo!!!

***

***

Lako

Kako sad to? A priča da Rusi izginuše a ne napreduju. Zelenskij će uskoro biti smaknut od svojih ako se ne skloni kod svojih zapadnih "prijatelja" koji su ga gurnuli u ovaj besmisleni rat kojeg ne može dobiti. ka Gost Kako? Isto kao što je operacija trebala da traje tri dana, a evo ušla je u treću godinu

Smederevac šporet

A šta da ti rečem, lojavi. U poređenju sa vašim i Ljubiša Trgovčević je kredibilan izvor. ka Gckhvljhljbkčbčk Ništa ne reci, samo muči.

Selektivna memorija i gusle

Kako selim beslagic rece: neka bude rat. Isto kako su i bosnje u bih zeljele rat, tako su isto i ukrajinci htjeli rat. Zaiskali ste evo vam ga. Poslije je ba nja nema kajanja. ka Udri putine naciste, ne zaustavljaj se do kijeva U bivšoj Jugoslaviji se dobro zna ko je želio i izazvao rat u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Kosovu, a to nisu bile Bošnje.

Vlaxan

Kako? Isto kao što je operacija trebala da traje tri dana, a evo ušla je u treću godinu ka Lako ko ti to rekao 4 dana?? Cnn i bbc??

Eto ti bio

ko ti to rekao 4 dana?? Cnn i bbc?? ka Vlaxan To Putin rekao, glavom i bradom. Provjeri.

Kiklop

To Putin rekao, glavom i bradom. Provjeri. ka Eto ti bio Znaš, vojne operacije ne traju tri godine. Toliko ratovi traju. A ovaj cirkus traje evo skoro tri godine pa se nešto baš i ne slaže tu.

/ Najnovije