Rusi ubijaju civile projektilom za uništavanje nosača aviona: ‘Ukrajinci ga ne mogu oboriti‘

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Dodjes na posao pijes kafu a na stolu naredba tj. tekst koji moras prekopirati i objaviti na portalu. U tekstu se navodi da nadzvucni projektil nema nikakvu svrhu osim "teroriziranja civilnog stanovnistva". Mene bi bilo sramota tako nesto objaviti, tako glup tekst. Stari avioni padaju, rakete sve oborene, one koje ne mogu biti oborene su pokvarene i nemaju nikakvu svrhu osim teroriziranja civilnog stanovništva, a ipak se front pomjera ka unutra, kako je to moguce sa pokvarenom opremom?

HashimQ

Najvažnije je zlorusima da su im mete civilni objekti, što me to podsjeća na ove naše balkanske agresore!! Pizze su to, kao Vučko.

Adi

***

Ma kakvi taj za nosace, sada Rusi

gadjaju nekim najstrahobalnijim projektilima, koji su izmisljeni da mogu razbit Mjesec na dva dijela. I time Rusi gadjaju obdanista i to svako dijete ponaosob, a sa tetu idu dva takva projektila posto je veca, pa da budu sigurnii....

/ Najnovije