Rusi u eksploziji ostali bez glavnog ratnog broda u Crnom moru

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

Rusi gube na svim frontovima, brod je pogođen raketama koje je Britanija poslala Ukrajini samo ne žele da priznaju. Rusi postaju kao lokalna afrička milicija koju jedna Ukrajina uz pomoć NATO-a može napenaliti konvencionalnim oružijem. Putin će ostati upamčen kao grobar Rusa i Rusije. Slava Ukraini!

Slava Ukrajini

Bravo hrabra vojsko Ukrajine. Ruskim nacistima dolazi kraj za sva vremena !

Miki

Zar ne shvatate da jedna zemlja ne smije vladati svijetom i da mora postojati balans snaga i svijetu. Ako ne postoji balans onda nema ni izbora. A kad nema izbora onda moras prihvatiti da radis za 3km dnevnicu jer se nemas kome pozaliti niti mozes naci nesto drugo.

To Miki

sad si pomirljiv, *

Raspast ce se Rusija a aBda i smrdija!

.

Dandy to @Miki

@Miki Dušica slatka, kako se on samo brine za čovječanstvo, uh, rodi majka šajkaču svoju.

mikula

@Miki Boli me patka i za rusiju i za kinu. Da hoce propasti i jedni i drugi, a i srbija uz njih.

Re Miki

Ako Rusija dobije rat onda kreće da porobljava ostale narode jer je njihov plan Rusija u granicama sssr-a i ponovo bi napravili Varšavski pakt, utrku u naoružanju, ucjenjivali bi čoitav svijet trećim svjetskim ratom itd.itd. Neka propane Rusija i Kina to same traže !

Miki

Ako Rusija dobije rat onda kreće da porobljava ostale narode jer je njihov plan Rusija u granicama sssr-a i ponovo bi napravili Varšavski pakt, utrku u naoružanju, ucjenjivali bi čoitav svijet trećim svjetskim ratom itd.itd. Neka propane Rusija i Kina to same traže ! ka Re Miki Ako rusija izgubi rat onda nato krece da porobljava ostale narode jer nema vise prepreku niti je uslovljen bilo cime. Neka propadne nato to sam trazi. Zar ne vidis da su situacije iste samo je bojno polje drugo.

Za Mikija

Sav je problem u tome da Rusija nije alternativa, nazalost, u principu si u pravu, konkretno ne; rusija nije pandan dostignucima zapada- drustvenim prije svega. Rusija ima sano golu silu, i zato svi bjeze iz njihoce zone uticaja, jednostavno niko ne vjeruje u ruski san...

Miki

Usa ima samo golu silu npr. prijetnje srbiji sankcijama ako kupi neki tamo kineski pvo jer to je demokratski. Bilo koji vid prijetnje nipodaštava princip demokratije te onaj koji se poziva na nju postaje licemjeran. Ako je demokratija onda treba da bude slobodna trgovina BEZ uticaja i nametanja, to vec zvuci kao demokratija. Sve ostalo nije

/ Najnovije