Rusi se povlače i s položaja nedaleko od granice: Ukrajinci napreduju u regiji Harkova

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OK, znaci gotovo je.

Kad ce cijene dolje?

Ljiljan

Ovako smo I mi derali đikane u zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH,bježali su ko zečevi bacajući sve samo da bi Im bilo lakše bježat !!

Slava Ukrajini

***

***

***

***

dajte nam ***

rusi, SMJENITE i pred zid tog feminizirano putina

Ovako smo I mi derali đikane u zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH,bježali su ko zečevi bacajući sve samo da bi Im bilo lakše bježat !! ka Ljiljan A ŠTA JE BILO KAD SI SE PROBUDIO?!

rusi, SMJENITE i pred zid tog feminizirano putina

ka I tako bjezeci, napravise RS..... alija je veliki isla mis tički vođa, a muuuuuuuudarrrr

Boske

ka I tako bjezeci, napravise RS..... Koju ćemo razvaliti kad se svi vratimo a vrati ćemo se ,a ima nas dosta koje ste maloljetne i nenaoružane protjerali a braću nam i očeve goloruke u masovne grobnice pobacali ,pa premještali da im se za kosti ne zna.Eto to ste vi ****

nadimak

A ŠTA JE BILO KAD SI SE PROBUDIO?! ka rusi, SMJENITE i pred zid tog feminizirano putina a znas ti dobro kako ste bjezali. prijedor bio 2 dana prazan. banja luka se pakovala. zahvalite amerikancima i onome seronji klintonu sto je zaustavio traktorijadu. sazalio se da srbija nema mjesta dovoljno za vas. ali, nije jos kraj. provjeravaj ti traktor svaki dan, mada bi valjalo sta brze da nadjes.

/ Najnovije