Rusi razaraju drugi najveći grad u Ukrajini, u Kijevu očajni: ‘Stvaraju ‘grad duhova‘

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Potpis poznat

Erojski na civile, to su s braćom trenirali po BiH.

Mujaga

Lijepe riječi su ukras!

Kako sad to, pa zar naci ukri ne pobjedjuju?

Pa kako sad ovo, zar nisu rekli da su rusima ostale samo krampe i lopate i da ukrajinci pobjedjuju??? Ma ja, to je ruska propaganda a ne americka haha.

Srb IN

Lijepe riječi su ukras!

Da se ne lazemo islamisto

Kako niste, samo ste u Sarajevu poštedili 1700 DECE. ka Živane bilo je bez validnog, dakle, bez ikakvog popisa 1600 +1 maksum. haman naraslo na 1700. što ba jope ne dodate onaj +1 maksum, ljepše zvuči, tako mi ublehe cigana suljagića.

Srb IN

***

***

***

***

***

***

***

Srb IN

***

Ljudi

jel ovdje kome jasno da ce se igrati produžetci??? Nema ovdje kompromisa nema pomirenja nema suživota. Ova utakmica se mora završiti!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

nema ovdje bez krvi riješenja

ka Bice ISTRAGE *******a to ti je valjda jasno

IKS

***

Edi

****

****

***

Grbo

***

Njehoš

***

***

***

/ Najnovije