Rusi pripremaju plan za Putinov bijeg iz zemlje u slučaju poraza u Ukrajini? Spominju dva odredišta

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moze

kod Mamica i Chovica.

NRW

Uvijek je bilo tako da agresor nakraju mora spašavati vlastitu glavu. Ali poznato je da u većini slučajeva okončaju na vješalima. Tako će najvjerovatnije i on.

Ljiljan

Neće pacov nigdje,biti će upucan u glavuču !

Moze u Laktase, tamo je....

....vrhunska zdravstvena zastita...

JUKA

Poraz u Ukraini se nikada nece desiti, vec pobjeda.

Sto lazete vase mahala novine

Isto kao i vi mahaluse Zar nema neizlecivu bolest A sad bjezi spasava se Sta sve necete izmisliti To se misli za ZElenka on ce da bjezi Bjezi u engelsku Zivio PUTIN ZIVJELA RUSIJA ŹZZZZZZZZZZZZ

chkone

Primit ce ga dodo

Hahhaha

Koja smijurija. Koje ste vi podguzne muhe bilesnih pedofilskih milijardera koji bi da nas potamane. Fuj bilesnici sa radio sa.

lutvo

Zaboravlja Zapad da Putin moze lako upotri****iti 'majku svih bombi', neotronsku bombu ili takticno nuklearno oruzije, recimo da gadja pozadinska postrojenja ukrajinske armije. Hitler je to pokusa s V1 i V2 raketama ali 1945 kada je izgubio nadmoc na frontovima. rusi nece stati dok ne povjede ili izgube.

lutvo

sto je babi milo, to joj se i pricinjava.

hahahahahahaha

Lijepe riječi su ukras!

CIA

ga drzi na nisanu samo se ceka da dedo donese oduku!

***

***

/ Najnovije