Rusi pogodili dječiju bolnicu u Kijevu, ima mrtvih?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

To smo sve vidjeli u svetosavskoj agresiji na prelijepu nam BiH ali sada će rusi kao I servi uprkos ovolikoj tehnologiji i čitavom svijetu koji to gleda ,da kažu da su se ukrainci sami bombardovali!!

Zar ti nisi u Ukrajini, u maskirnoj si vec bio

To smo sve vidjeli u svetosavskoj agresiji na prelijepu nam BiH ali sada će rusi kao I servi uprkos ovolikoj tehnologiji i čitavom svijetu koji to gleda ,da kažu da su se ukrainci sami bombardovali!! ka Ljiljan u “bsanskim sumama, naoruzan i spreman” da dodjes i Popu Šimi usput?

ja,,,, iiiiiiiiiiiiiiiii ?!

je li ovo snimka iz iraka, sirije, libije,....?!?!

Karma

Bice da su se sami gadjali. To je taktika iz “istog lonca”. Historija ce pisati o Srpskim i Ruskim zlocincima i ubicama djece. Nece se to nikada zaboraviti, iako zlocinci i dalje tvrde isto, a posten svijet se stidi u njihovo ime. Bog ce da vam vrati na vasoj djeci.

kjfskhj

Udarila ugrožena ruska nejač na bolnice. Već viđeno.

Dudek Krivousti Njofra

..Ma ukrajinci sami sebi poslali raketu..

/ Najnovije