Rusi objavili satelitski snimak sjedišta NATO-a: "Pratimo vas, glave gore"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Hahaha,ima sve na internetu

Damianusdarcus

Nadam se da će ovaj ruski šupak sjetiti svojih provokacija kada budu letjele nuklearke i kada se u podrumu bude pitao "Šta nam je ovo sve trebalo majku mu..."

Patriota

Steta sto si prezivio Rogozine,sada ne bi citali tvoje budalastine

AsAsova

Nek napisu na krovu "***"..

šalji satana!

hipersonično par komada----

Gost

Nadam se da će ovaj ruski šupak sjetiti svojih provokacija kada budu letjele nuklearke i kada se u podrumu bude pitao "Šta nam je ovo sve trebalo majku mu..." ka Damianusdarcus Dok taj *** bude sjedio u bunkeru i pitao se ... ti ces sa svojim najdrazim moliti Boga da umrete sto prije i da ne prezivite nuklearne napade !!!

Gong

Da jadni rusi nemaju nuklearke, nato bi ih pregazio za mjesec dana, kad nemogu nista ukraini, kako bi se obracunali sa clanicama Natoa.

/ Najnovije