Rusi izdali novo upozorenje građanima Kijeva: "Spremamo pokrenuti..."

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Ja ne znam zašto neko pametan u svijetu ne odluči da ispali na Rusiju neku atomsku i da ih nauči pameti .Dokle će ovo krmoslavlje da uništava druge države.Treba ih naučiti pameti.Treba krmoslavlje istrijebiti.

Opaa

Udri putine da ne postavljaju vise namontirani video kako bebica i djecaci staju pred tenk kobajagi. Mada se to trebalo na startu uraditi kao kad su raketirane avio baze

Hercegovac u Bosni

Ruski tajkuni pare će trošiti po Bjelorusiji,Kini,S.Koreji ,Srbiji i dijelu BiH. Ligu prvaka će igrat Zvezda i CSKA, Finale u Groznom,medalje i pehar daje Kadirov,direktan prenos na Pinku i Grandu.

Damianusdarcus

>>Ruski tajkuni pare će trošiti po Bjelorusiji,Kini,S.Koreji ,Srbiji i dijelu BiH. Ligu prvaka će igrat Zvezda i CSKA, Finale u Groznom,medalje i pehar daje Kadirov,direktan prenos na Pinku i Grandu. ka Hercegovac u Bosni<<... Zaboravio si glavne sponzore finalnog susreta: "M-tel...imate prijatelje" i PP "Čvarak" iz Niša.

dragi putine, a možeš li ti

pogoditi sebilj ili sahat kulu? čik ako možeš... dokaži se !

/ Najnovije