Roditelji zgroženi zbog žene koja je srednjoškolce namamljivala na seks

3
Radiosarajevo.ba
Roditelji zgroženi zbog žene koja je srednjoškolce namamljivala na seks
Foto: Twiiter / Riječ je o izvjesnoj Melissi Blair

Policajci i stanovnici malog američkog grada u Tennesseeju, potreseni su nakon što je žena optužena za seks s najmanje devet lokalnih srednjoškolaca u zamjenu za električne cigarete.

Melissa Blair (38) uhapšena je i optužena za 18 tačaka zakonskog silovanja. Od toga su četiri tačke za trgovinu ljudima pod krinkom prostitucije, za namamljivanje maloljetnika i oduzimanje lične imovine, rečeno je WTVC-TV, a prenosi New York Post.

Prema riječima šerifa Joea Guya, postoji najmanje devet potvrđenih muških žrtava s incidentima koji su se dogodili od proljeća 2020. do kraja 2021. godine.

Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

Žrtve su učenici iz srednje škole McMinn Central, u gradu Englewoodu. Roditelji su rekli za WTVC da je Blair došla do svojih žrtava, u dobi od 14 do 17 godina, te im ponudila električne cigarete u zamjenu za seks.

Vlasti su priopćile kako vjeruju da bi moglo biti još žrtava. Gradić Englewood ima nešto više od 1.500 stanovnika. Policija je započela istragu Melisse Blair nakon što je školski okrug primio anonimno pismo, rekli su dužnosnici.

Ona nije učiteljica niti uposlenica škole, ali je bila uključena u rad jednog školskog kluba. Melissi je zabranjen pristup školskoj imovini i aktivnostima.

"U ovom trenutku smo shrvani", rekla je za magazin majka jedne od žrtava, koja je zamolila da ostane anonimna.

"Ne mogu riječima opisati kakav je osjećaj prolaziti kroz ono kroz što trenutno prolazimo. To je svaka emocija koju možete zamisliti, nečuveno", dodaje.

"Nemam pojma kako dalje s ovim", kazala je očajna majka jednog od žrtava silovateljice.

Blair je dobila kaznu od 100.000 dolara, sudski postupak joj je zakazan za 28. februar. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije