"Rim, Budimpešta i Varšava sada će biti usklađeni u svom protivljenju islamu"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Super

Sad cemo se porokati kako treba.

Mostar

Ne Islamu, nego radikalnom Islamu. Nakon nove godine, u proljece valovi nezadovoljnih europljana ce promijeniti svoje vlade i zahtijevat ce vecu autonomiju, kontrolirqne migracije, tradicijske vrijednosti itd

Miki

LGBT treba da ima pravo, na besplatno psihijatrijsko lijecenje...

Ljiljan

Krvači I servi su isto G O V N O koje je kotač ustorije zaprežnih kola slučajno prepolovio na dva dijela!

Habuhabuhabu

Čuj Bijela Evropa! Više crnih nego bijelih Talijana. Ova se očigledno druži samo sa bijelim pardon legitimnim Talijanima.

cc

Ne Islamu, nego radikalnom Islamu. Nakon nove godine, u proljece valovi nezadovoljnih europljana ce promijeniti svoje vlade i zahtijevat ce vecu autonomiju, kontrolirqne migracije, tradicijske vrijednosti itd ka Mostar Zaboravio si radikalno kršćanstvo nafilovano apsolutno antihrišćanskim idejama država nacija, arijevskoj mitologiji spašenih ovčica, zapravo političku teologiju zamotanu u rasističko ruho. Kao npr. izigravanje jevreja u Bosni, jer katolici i pravoslavci dobiše s-h nacije i nacionalnost iz religije koja to ne podržava.

Neee

Čuj Bijela Evropa! Više crnih nego bijelih Talijana. Ova se očigledno druži samo sa bijelim pardon legitimnim Talijanima. ka Habuhabuhabu To je opoganjenje i pad italijanske nacije iz raja liberalnim idejama zlih ješa ko Soroš, ali će duh nacije u osudni čas poroditi velikog vođu koji će se obračunat sa poganima i vratiti joj rajske kvalitete kroz apokaliptični boj. Fašizma nema bez kršćanstva.

/ Najnovije