Recep Tayyip Erdogan na samitu u Ankari citirao rahmetli Aliju Izetbegovića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Warning (upozorenje)

Evidentirano je najmanje osam (9) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali tariguzist (državljani tzv srbije:(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba (po tko zna koji put u povijesti) međunarodnih dalekovoda slično kao i prije tri godine.(9)-psihološko propagandni TV program iz beograda emitovan protiv Britanije 1982-e u smislu da joj se preotmu folklandski rudnici uranijuma.

Boom

Da i Kanada i Evropa treba da se ugleda na vas vi niste činili genocide ne. A na Armencima....... to ste se vi šalili

@Warning

Jese ti to šališ il si ozbiljno napisao

Martić

Imaš koga i citirati. Fuj, i jedan i drugi.

koko

"Braca turci" nikad usvojili rezoluciju o Srebrenici!!!

@@Warning evo sa manje devijacija u gramatici

Evidentirano je najmanje devet (9) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali tariguzist (državljani tzv srbije):(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba (po tko zna koji put u povijesti) međunarodnih dalekovoda slično kao i prije tri godine.(9)-psihološko propagandni TV program iz beograda emitovan protiv Britanije 1982-e u smislu da joj se preotmu folklandski rudnici uranijuma.

Dio filma o lovu amerikanaca na beograđane

https://www.youtube.com/watch?v=TSaB7Oltgwg

Rus-mir

"Braca turci" nikad usvojili rezoluciju o Srebrenici!!! ka koko Što će vam to? Vaša muka je vaša i ničija drugo. Samo licemjeri s papirom dokazuju svoju tugu zbog tuđih žrtava. Pitajte nekog psihologa i objasnit će vam da to ne postoji. U ljudskoj je prirodi ono "Važno je da meni nije", zato i jesu mediji puni vijesti o požarima, udušenim u rijekama i jezerima, silovanjima i slično. Ne budite smiješni i naivni, od nikoga ništa ne očekujte, samo se pobrinite za sebe.

@Warning

Haha haha Kako je ovo super srbija je baš opasna hahahaha.Da to me posjet na vici kad je slovenija poslala raketu u u Rusije.Sllovenci čekaju .....i ništa pošalju drugu raketi i ....ništa, treću i .... ništa .Slovenija nazove Rusiju da vide šta se dešava kad ovi kažu sad ćemo vam se osvetit samo da vas nađem na karti.

@@Warning

Pa meni izgleda kao da to ima obilježje zločina nad budućim generacijama narednih 600 ili čak 1000 godina.

/ Najnovije