Rat u Ukrajini: Kako su lažne informacije preko TikToka širile ruske neistine milionima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Parizer brigada

Ista ta banda jaše i po Hrvatskim i BiH portalima. Zato se već godinama osjeti smrad parizera po komentarima lokalnih i drugih portala u regionu.

OMG

***

A dok su zapadne...istine?

Presmijesni ste....

Bosanac

Ma da.. a Zapad samo siri istinu. Ne bi oni lagali, ta njima su ljudska prava svetinja. Vidimo u Gazi. Pu.. sram vas bilo. ka OMG Upravo tako.

Pako de lucia

BBC fake news

Ukrajinske tablice

Ko je bio ljetos u Neumu mogao se uvjeriti šta siroti Ukrajinci voze. Najskuplje auto ljetos je po Neumu vozikao je mlađani žućo ukrajinac. Normalno na autu su bile ukrajinske tablice. Žućko se cijelo ljeto pehlivanio po Neumu. Strogo je do plaže dolazio skupocjenim autom.

/ Najnovije