Rastu tenzije zbog poteza Njemačke: 'Pokazali su srednji prst ostatku Europe'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Razgradite vise tu crkotinu.

I basta!

ja,...ii?

pa tako je i naš booookir! i seeeeeeeka! i reis kaHveni!

EU Yu cca 1987

Njemacka Sr Srbija Francuska Sr Hrvatska, UK Slovenija.

Ne kontam

Ima se moze se, isto pravilo oduvijek. Kakva solidarnost, o cemu pricamo? Pa da je Evropa iskreno solidarna svima bi bilo dobro i u dobru i u zlu.

RASPAD EU NA PRAGU NEMA GASA STRUJE SVAKO SEBI

Ima se moze se, isto pravilo oduvijek. Kakva solidarnost, o cemu pricamo? Pa da je Evropa iskreno solidarna svima bi bilo dobro i u dobru i u zlu. ka Ne kontam IMA ALI KO IMA NEMA VISE POSLA U NJEMACKOJ AKO NEMA GASA I STRUJE NASTAJE PODJELA EU KAD IMA SVE JE DOBRO KAD NOVCA NESTANE I STRUJE I GASA NASTAJE SVADJA U KUCI KO JE KRIVAC POSLE NASTAJU PODJELE SVAKO SEBI FAMILIJA SE RASPADA

RASPAD EU KRIZA

MOZDA ONI NEZELE DA SPARAJU STRUJU DA BI DRUGI IMALI SVAKO SEBI NAJBOLJE PODJELA EU NECE NIJEMAC SPARATI DA BI ITALIJANI IMALI I FRANCUZI TAKO ISTO ITALIJANI NEBI NI FRANCUZI NITI SPANIJA NIKO NECE SJEDITI U MRAKU AKO IMA DOVOLJNO ZA SEBE ZASTO DA NJEMACKA SJEDI U MRAKU DA BI TI IMAO

Ne lupetajte.

Kriza je u potpunosti izinzenjerirana. Kriza (realna) uopce ne postoji, svega ima kao u prici, i hrane i goriva, i struje itd itd... nema razloga za dizanje cijena, nema razloga za zaplasivanje gradjana, sve je to samo pokazatelj odumiranja sistema koji je trenutno u gangreni i nekrozi. Sto brze odumre, prije cemo moci napraviti novi, uspjesniji.

Prvo je pocelo covidom... : :

Već preko dvije godine nalazimo se usred III svjetskog rata. Ovaj put to nije rat između nacija. Na jednoj strane nalaze se svjetske elite i sve vlade svijeta, a na drugoj obični građani. Cilj svjetskih vlada je depopulacija stanovništva i kompletna kontrola onih koji preostaju a koji će biti genetski modificirani (bit će uvjereni da je to što čine dobro i bit će sretni). Ovo je bitka Davida i Golijata. Jedno od oružja koje koriste je izolacija i izgladnjivanje (zato je uveden lockdown-ne radi covid krize i zato se trenutno provodi slom lanaca nabave). Svjetske elite predvodi globalna mafijaško-teroristička organizacija zvana WEF (Svjetski ekonomski forum). WEF već desetljećima infiltrira svoje ljude u sve vlade širom svijeta, a elite još od 1913 godine kontroliraju sve centralne banke svijeta. Elite su uglavnom su kontrolirali i sve ratove kroz povijest, pa tako i ovaj zadnji koji je pokrenut sa ciljem da se zapadnom čovjeku onemoguči pristup do fosilnih goriva i plina, a sve u skladu sa njihovom zelenom agendom. Cijene plina, nafte i hrane idu u nebo! Putin je isto njihov čovjek, jer podržava covid potvrde i prisilno cjepivo. Idemo u transhumanizam i genetsku promjenu čovjeka koristeći cjepiva.

/ Najnovije