Raste bijes u Rusiji zbog udara na Krim, spremaju odmazdu za SAD: 'Ovo stanje nije viđeno od 1962.'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opali

***

***

***

Idemo ...

... sigurnim koracima ka nuklearnom ratu. A zasto? Zbog istih razloga zbog kojih se i Palestinci ubijaju. Ista ekipa je i ovdje gurnula novac...krvavi!!

AVA

***

Treba

Naoruzati hute da potope nosace aviona.

Ako su unbijena ruska djeca

Onda to je veoma mali broj .Koliko oni pobili ukrajinske djece a kukaju za njihovo petero .A vi bi pogani psi kao ovi ovdje krmosavci da ubijaju tuđu a vašu da ne smije niko ubiti .A sad niko nije više glup da ima saosjećanja za djecu zlikovaca dok oni ubijaju našu.Ima da se iznenade kakve smo planove skovali inaša braća takođe.Bit će krvi do nosa ima da se krmosavci kupaju u krvi svoje djece .Samo ćekamo.Mnogo izazivaju i provociraju a ne znaju šta im spremao.NEĆEMO PRVI

Adi

***

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Jednostavno je. Podmornice.

Tesko za upratit, jako autonomno (one na nuklearni pogon) i porokat dva-tri americka broda, i onda stat i cekat. Ako kenjatori opet pocnu, povecat broj, pa opet cekat. I tako sve dok glupi zapadnjak ne shvati da nije najjaci na planeti.

/ Najnovije