Raskošan život kozmetičarke: Uhapšena sa 15 kg kokaina, vrijednosti 3,2 miliona KM

Radiosarajevo.ba
Raskošan život kozmetičarke: Uhapšena sa 15 kg kokaina, vrijednosti 3,2 miliona KM
Instagram / Stephanie Nelson

Žena koja je radila kao kozmetičarka u salonu ljepote razmetala se “jet set” glamuroznim načinom života na društvenim medijima prije nego što je uhapšena zbog 15 kilograma kokaina vrijednog 3,2 miliona KM u prtljažniku njenog Hyundaija.

Naime, kako piše MirrorStephanie Nelson, koja je prošle sedmice zatvorena na 10 godina, objavila je na desetke svojih impresivinih snimaka na svjetskim lokacijama koje oduzimaju dah.

Na jednoj fotografiji koja je objavljena u junu prošle godine, Stephanie se nalazi na jahti na Francuskoj rivijeri.

Na nekoliko drugih fotografija objavljenih u oktobru, 30-godišnjakinja uživa u pićima u vrhunskim restoranima u Marbelli, uključujući NOBU i Olivia’s La Cala, u vlasništvu Elliotta Wrighta.

Na fotografijama snimljenima u novembru, također je pozirala u svom bikiniju dok je uživala u suncu na tajlandskim otocima Phi Phi i otoku Phuketu na Tajlandu.

No, Nelsonin raskošan način života došao je svome kraju 10. juna ove godine kada ju je zaustavila policija Kenta dok je prelazila rijeku u Dartfordtu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kako bi pokupila kokain, ona se odvezla iz svog doma do seoskog puba u blizini Maidstona, Kent. Vraćajući se nakon primopredaje zaustavila ju je policija koja je sve to posmatrala samo 20 minuta ranije.

Na suđenju je rečeno da je prije njenog hapšenja navodno isti Hyundai nekoliko puta uočen kako ide prema Folkestoneu i čeka na parkiralištu.

Njen advokat tvrdio je na sudu da je Nelson bila žrtva bivšeg partnera koji ju je kontrolirao i fizički zlostavljao te je “nagovorio da nešto pokupi za njega”. Prema njegovim tvrdnjama u obrani, Nelson uopće nije pogledala što se nalazi u torbama niti je znala što sadrže, prenosi Net.hr.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije