Putinovi trbuhozborci bi tuđu djecu slali u rat, ali svoju ne: "Ovom se nismo nadali"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

*****ci. Slali bi da ubijaju druge

Miki

"Rekla je novinarka". Tako kazu iz nuklearne komisije da ne znaju odakle padaju granate na elektranu, mozda ih muhammed salje. Tako kazu da nato ne predstavlja prijetnji rusiji a na pitanje rusije moze li biti primljena u clanstvo dobija odbijenicu. Nato ne predstavlja prijetnju svijetu osim sto bombarduje srbiju jer to je za njihovo dobro. Nato mora biti unisten na svaki nacin akobogda opet u hajduke.

00007

Rijesenje je da nato svih 6 hiljada atomski bombi sruci na barbarsku rusku naciju,kao preventiva.

Miki

Rijesenje je da nato svih 6 hiljada atomski bombi sruci na barbarsku rusku naciju,kao preventiva. ka 00007 Pitaj muhammeda sta se desi ako balisticke rakete ne dobiju odgovor od komande nakon 3 zahtjeva?

/ Najnovije