Putinova naredba: Snage nuklearnog odvraćanja trebaju biti u stanju pripravnosti

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fjlčgl

Logično, nije im rusija libija ;)

Guest

Guest Mislis da nisu ludi kao iskompleksirani kepec.

Tb2

Puse ga na frontu,ukrajina jaca,sad ce prijetit,svima.poznata genocidna skola lazi i prijetnji.

Fhklvd

Naravno genocidna škola laži i pretnji već se uveliko zahuktala. Facebook na stranici ria novosti objavljuje lažne članke u njihovo ime. Industrija koja je nelegalnim agresijama na suverene zemlje odnela milione života misli da može uništiti rusiju kao barjak slobode.

Gkčfhk

Pripremite se za novu realnost nacizmu se lomi kičma ;)

Fhlčvf

Meta globalizam koji vam je isprao mozak do mere da poštujete busuladžića i banderu ka svetionike slobode istovremeno poredeći putina sa hitlerom ide ka kolapsu po cenu da bude i nuklearni ;)

Valjda ce ga rusi na vrijeme likvidirati!

.

Husoo

Rusi udavite ovu budali upropastice vas

UBITE BUDALU NA VRIJEME!!

.

$€$€$€$€

Meta globalizam koji vam je isprao mozak do mere da poštujete busuladžića i banderu ka svetionike slobode istovremeno poredeći putina sa hitlerom ide ka kolapsu po cenu da bude i nuklearni ;) ka Fhlčvf trebali bi vjerovat u boljsevizam i rusku oligarhiju.kojs neda narodu da dise.napravili sistem bogatasa i bijednika.imamo to u bosni

Hjlkg

Ne trebali bi verovati u pravo svake nacije na zaštitu svoje bezbednosti i načina života. Trebali bi ne samo verovati već se i boriti za te principe a ne slepo slediti direktive hegemonističkog nasilnog zapada. Rusija od devedesetih nije pobila milione ljudi, amerika jeste.

Asim villa

Ja ovog kretena on je fasista i svi koji ga podrzavaju isti su on

Fhkljg

27 miliona rusa položilo je život za odbranu sveta od fašizma, sudeći po asimu trebalo bi to ponoviti, ovaj put pedantnije. Da je asimov dedo ustaša na vakat ubijen ne bi bilo asima ;)

Tb2

Ne trebali bi verovati u pravo svake nacije na zaštitu svoje bezbednosti i načina života. Trebali bi ne samo verovati već se i boriti za te principe a ne slepo slediti direktive hegemonističkog nasilnog zapada. Rusija od devedesetih nije pobila milione ljudi, amerika jeste. ka Hjlkg nije napala ni gruziju ni moldaviju ni okupirala krim,ni napala avganistan itd.srpska sranja i lazi

Fkčpjg

Trabunjate, bezze. Govorim o milionskim žrtvama u iraku siriji i libiji. A to što vi nabrojaste koštalo je nekoliko hiljada i bilo je vitalni bezbednosni interes za rusiju. Znam džaba je glupome govoriti ali ne mogu si pomoći.

/ Najnovije