Putinova ljubavnica se obratila naciji: Detalj iza nje su mnogi komentarisali

2
Radiosarajevo.ba
Putinova ljubavnica se obratila naciji: Detalj iza nje su mnogi komentarisali
Foto: Channel 1/east2west news / Slovo Z kao simbol agresije

Alina Kabaeva na nacionalnom baletnom festivalu gimnastike održala je i zanimljiv govor koji su prenijeli svi svjetski mediji i prenose kako je pobjedu nad nacizmom u Drugom svjetskom ratu povezala s današnjim događajima u Ukrajini.

Osvajačica olimpijskog zlata i 'najfleksibilnija Ruskinja' Alina Kabaeva koja je navodno već godinama i ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina krajem prošle sedmice prvi se put od ruske invazije na Ukrajinu pojavila u javnosti.

Došla je na trening juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala. 

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

"Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku porodicu. Sve one imaju svoju ratnu priču i ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno", rekla je Alina dok je pažnju privlačio i plakat na kojem se isticalo slovo Z koje je postalo simbol ruske invazije na Ukrajinu.

Daily Mail prenosi kako su djeca gimnastičari različite dobi na ovoj reviji bili odjeveni u ratne uniforme i izveli su koreografiju koja je bila inspirirana sovjetskom pobjedom u Drugom svjetskom ratu.

Kabaeva je nedavno bila na udaru američkog ministarstva finansija nakon Putinove invazije na Ukrajinu u februaru, no dužnosnici u Washingtonu zaključili su da bi njeno sankcioniranje moglo eskalirati napetosti između Rusije i Zapada.

Kada se pojavila na humanitarnom festivalu svi su komentirali kako se njezino lice promijenilo i mnogi vjeruju da je Alina poput Putina bila na estetskim zahvatima ili barem na tretmanima botoksom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije