Putinov propagandist prijeti: "Stvorit ćemo veliki ruski dom, širimo se i na Balkan"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Mnogo je macku govedja glava.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Može

Lijepe riječi su ukras

Role

Znamo mi to i bez toga da si nam rekao Putlerova nakazo. Da je Ukrajina pla za 3 dana kako su planirali Wagnerovci bi već bili u Banjaluci. Zato Slava Ukraini! God Bless America and God Save The King!

Jadniče

Ostati ćete bez pola rusije.

Samir77

Ne mozete jednoj Ukraini nista a vi bi da se sirite gori si od Dode in nema takve fantazije

Svasta

***

Gost_Radio_Sarajeva

Pazite samo da se ne vratite u granice Podmoskovlja.

Da ukrajinski jezik ne postoji s tim se slazem.

To je dijalekt (neka inacica) ruskog jezika. Kao sto ne postoji ni bosanski jezik, koji je inacica srpskohrvatskog jezika. I to ona nepravilna. ¨H ¨ u truHlom, DZ umjesto DJ, i vise turcizama nego i u Srpskom.

Naravno, tupson mislii da je ovaj

inscenirani ukrajinsko-ruski rat oko nekog osvajanja teritorija i sirenja... Kao da Je Putinu do sirenja, a PO GLOBUSA POSJEDUJE. Ali nekako je to tesko tupsonu za shvatit, da je ovo inscenirano i dio uvodjenja novog svjetskog poretka. Ciji je dio mega inflacija... za koju sada ima opravdanje. Ali glupson ce da blebece protiv Pulera, pravoslavnokrivoslavnog itd itd...

?

To je dijalekt (neka inacica) ruskog jezika. Kao sto ne postoji ni bosanski jezik, koji je inacica srpskohrvatskog jezika. I to ona nepravilna. ¨H ¨ u truHlom, DZ umjesto DJ, i vise turcizama nego i u Srpskom. ka Da ukrajinski jezik ne postoji s tim se slazem. Srpska nacija postoji ako je 3u1 bog prije Kosova ucinio serbalje jevrejima 2.0.

mirzatvica@hotmail.com

osvanuće ruske rakete kod Dodika u Banjaluci, to je ta dubokoumnost Daytona

Javelin

To si trebao izjaviti 23 februara dok ste se nadali ..Nemate hi teck kreteni zaostali …hahaha glupani korumpirani…. kuku vama

Mitovi i legende...

.....pravoslavnog fasizma. Od toga zive.

/ Najnovije