Putinov najodaniji saradnik priznao: "Invazija ne ide po planu! Ali..."

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Zasto putin ne kaze hej pa ukrajina je "legitimna vojna meta" i to je to. Kao sto je nato rekao za srbiju taj izmisljeni termin koji nikakvu potporu nema. Dobro jutro popili smo kafu ajde da nadjemo sledecu "legitimnu vojnu metu" da satremo. A niko nema objasnjenje sta znaci taj termin po pravu. Postoji samo pravo jacega i tu se podvlaci crta.

Ruje su pu..y

Samo ih rokajte što ih više ubijete lakše će biti kasnije. Slava Ukrajini Smrt rusima

nacisti kriju iza leđa civila, starih ljudi, žena, djece, organiziraju borbene položaje u vrtićima, školama, kao i stambenim zgradama

nacisti kriju iza leđa civila, starih ljudi, žena, djece, organiziraju borbene položaje u vrtićima, školama, kao i stambenim zgradama - - - SRAMOTNO ENGLESKO NAREĐIVANJE DEBILU I ZLOČINCU ZELENSKOM!

Ministarstvo obrane Ruske Federacije izvijestilo je o eliminaciji 180 stranih plaćenika u Ukrajini

Također, u vojnim objektima u regiji Lavova uništena je točka njihove obuke i velika pošiljka stranog oružja. To je izjavio službeni predstavnik vojnog odjela, general bojnik Igor Konashenkov. "Ujutro 13. ožujka, visokoprecizno oružje dugog dometa pogodilo je centre za obuku Oružanih snaga Ukrajine u selu Starichi i na vojnom poligonu Yavorivsky. Kao rezultat štrajka, uništeno je oko 180 stranih plaćenika i velika skupina stranog oružja", kazao je Konashenkov.

Bla bla

Imaju ciganska posla i ova pravoslavna oba su tu negdi......ugl ko o cemu kurva o postenju a mislili su ko i JNA 90-ih da ce zgazit Hr i BIH pa bila traktorijada tako i ova ruska....nepravdam nijedan rat nit amerima nit ovaj samo kukavelj glavu gubi

/ Najnovije