Putin: Vrijeđati poslanika Muhameda nije sloboda govora

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Tacno, aferim, slazem se!

hdfjsjj

Svakako je uvreda kada muhameda recimo nazovete pedofilom. Opet kada kažete da je oženio ajšu koja je u tom trenutku imala devet godina to je sloboda govora. treba to lepo izbalansirati i nije problem ;)

jjxjvkd

Možda bi trebalo preispitati ispravnost slepog tumačenja njegovih uputa u današnje vreme, ili da ne govorimo o tome da nekoga ne bi uvredili?

Zaključak

Rusija je na Balkanu postala zarobljenik domaćih nacionalisičkih projekata koji bi trebali da izgube taj privid podrške Rusije jer ona nema nikakve potrebe za tim. To je zemlja duge tradicije koja ima i druge načine djelovanja, ne treba joj glib prizemnog nacionalizma i šovinizma koji se nama ovdje prosipa. Bošnjaci nemaju nikakvog razloga da mrze ruse.

Pehlivan

Putin i sloboda govora?! : D Pa ti i oni vjerski fanatici,na istoj ste liniji. Kritiku, koju vi tumačite uvredom, obično rješavate na isti način, krvlju, odnosno eliminacijom. Blasfemija, koliko se sjećam nije normirana u zakonodavstvima, zemalja EU. Kakvo ljigavo uvlačenje vjernicima, jednog običnog zločinca i krvnika.

jdhjksj

Opet moglo bi se zaključiti i da je tek po brutalnom slamanju nosioca kauboj džihadizma i islamističkih struktura moguć normalan odnos različitih kultura. U rusiji su oni potrani u bosni još uvek nisu ;)

Hebib

Zato na radio.satrajevu bez problema možeš vrijeđati koga hočeš osim njihovih pikrovitelja gdje brišu ili zatvore komentare.Redakcijo srami se šta dozvoljavate.

cccc

Svakako je uvreda kada muhameda recimo nazovete pedofilom. Opet kada kažete da je oženio ajšu koja je u tom trenutku imala devet godina to je sloboda govora. treba to lepo izbalansirati i nije problem ;) ka hdfjsjj Rebeka, žena Izaka, Jakobova i Esauova majka prema računu veoma poštovanog rabina Shloma Yitzchaka (poznatijeg kao Raši), je imala tri godine kad se udala za Izaka. Šta veli bog Džizus na ovo? Bez Isaka nema ni izraelićana, ni kralja Davida ni bogorodice Marije ni Isusa na kraju. Je li Isus nosilac grijeha pedofilije zbog praoca jevreja?

D aut

Rusija je na Balkanu postala zarobljenik domaćih nacionalisičkih projekata koji bi trebali da izgube taj privid podrške Rusije jer ona nema nikakve potrebe za tim. To je zemlja duge tradicije koja ima i druge načine djelovanja, ne treba joj glib prizemnog nacionalizma i šovinizma koji se nama ovdje prosipa. Bošnjaci nemaju nikakvog razloga da mrze ruse. ka Zaključak Bošnjaci ne mrze Ruse,Bošnjaci mrze Pravoslavlje. To se pokazalo u ratovima. U I, II s. r. i u ovom poslednjem,a pogotovo u posleratnom periodu. Na žalost.

Gost

Svaka vjera,valjda, poziva u mir i medjusobno postovanje i toleranciju..Nikoga ne treba vrijeđati niti omalozavati..Muhammed a.s. nije nikakav pedofil,kako govorite,niti je ni blizu onoga sto oni ,koji nisu upuceni u Islam,misle..Ne sirite mrznju i ne govorite o onome o cemu pojma nemate..Ostanite zdravo i veselo

Cao

Ovaj portal vise posjecivati necu,ne,ne..kada citam komentare kao da su sa RS_ovih,fasisti iznose grozne komentare pri tome vrijedjajuci islam...a vi takve komentare ne uklanjate...

Reneacobain

Da , slazem se sa putonom put mrznje je stramputica za svakog covjeka i nema velicine bez jednostavnosti i dobrote

@Brato

Rebeka, žena Izaka, Jakobova i Esauova majka prema računu veoma poštovanog rabina Shloma Yitzchaka (poznatijeg kao Raši), je imala tri godine kad se udala za Izaka. Šta veli bog Džizus na ovo? Bez Isaka nema ni izraelićana, ni kralja Davida ni bogorodice Marije ni Isusa na kraju. Je li Isus nosilac grijeha pedofilije zbog praoca jevreja? ka cccc<< A gdje to piše u Kur'anu da Izak oženio Rebeku sa tri godine

/ Najnovije