Putin se obratio vojnicima koji ratuju u Ukrajini: Drugovi, svjestan sam...

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fuj!

mali nadrkani zlocinacki kompleksas koji lijeci svoje frustracije ubijajuci druge

mile je čkapi

Ma kakva rusija.. Razvaljuju ih heroji Ukrajine k'o beba zvečku ;)

Heroji?

Što nisi svoju djecu poslao da budu heroji mamu ti iskompleksiranu

AZOV

Je lijek za ruske fasiste.

N

Hahahahahaaha. Jasta, samo tako nastavite

Ukrajina

Nikad nećete pobjediti Veliku Ukrajinu picke ruske. Radi li mobilni krematorijum xaxaxax

()()()()()()()

Imali iko iz njegove famelije da ratuje.u to netreba sumnjati,nema. Korvini sinovi nesalju svoje da ginu.

Hahaha

Crkli zajedno sa tobom. Znaš li šta radiš idiote? Da ti jedna zvekne u Moskvu drugačiji bi ti bio.

Yep

Smtad žuti botoksirani

Normalan

Da li je moguce da pravoslavci podrzavaju rusiju koja ubija pravoslavce!! Da li srbi iz Bosne i Hercegovine i Srbije , znaju da su Ukrajinci pravoslavci??!! Toliko o razmisljanju svojom glavom!

Senka

Rusi su posebnog kova - bez imalo žaljenja dopustili su da im izgine preko 20 mil. ljudi jer njihovi generali ne priznaju poraz dok i zadnji VOJNIK ne pogine. Vidjeli smo kakvi su kada su dopustili da 120 mladih Rusa se uguši u podmornici Kursk ne htijući priznati da im u spašavanju treba pomoć koju su nudili Norvežani. Daleko im kuća!

Bre

Ja garde u pm

Putin pravi Predsjednik

Gospodin Putin pokazi im koji su podlaci "NATO" sa Azov Hitlerovcima sa svojim kukastim krstovima! Nacisti, svi ce te biti zgazeni Putinovom vojskom!

Putin, crv i isprdak pravoslavne kvničke bagre...

...sakrio se šupak u pećinu, i čeka da pritisne dugme - samo to mu ostaje, jer je mrtav konj na putu bez povratka ! Sjeme im se zatrlo svima ! Ko preživi, povraćaće od same pomisli na tu gamad !

Cuj drugovi, salje ih u smrt i zove ih drugovima! Mrs!

.

@VOLIM RUSIJU

I ja volim tvoju * i ona voli moju *

RRROOOOOOOOLJAJJJJJJJJJJJJJJJJJ

RUUUJOOOOOOOOOO!!!

/ Najnovije