Putin prijeti "munjevitim udarom": Samo se probajte umiješati u Ukrajinu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Deratizacija rusije

Davno sam ja govorio da treba prevencija nad ovim bolesnim narodom.za pocetak bar 3000 atomskih bombi srucit na tu bolesnu naciju,sto ostane pregazit tenkovima.il cemo za 5 godina imati u svijetu sistem zvani barbarizam.

miki je m**o labudovo

Слава Україні! Героям слава

123

dajgle podanika sto se se usplahirili sa komentarima...

hahah

hahahaha istopise se tenkovi i nestade pjesadije a mali pajac k'o hitler "upravlja" imaginarnim jedinicama na terenu

456

Героям слава! Слава Україні!

789

Samo se keslajte... Rusija je prva zemlja na svijetu koja je proizvela tent kabriolet.Skoro svaki bez kupole! Da posadi bude bre lepoooo leti.. Pa univerzalni brod / podmornicu... Nekad je mogao i ploviti... doduše nešto mu se pokvarilo.. Eno ga nikako da izroni... Buhahhahahaa

@Deratizacija rusije

Ti govorio, ko si to ti. Problem je u Putinu a ne u Rusima. Istrijebiti jednu Naciju Narod sa 300 atomski bombi zbog jednog covjeka... pametan si bre, za celo selo, nema sta.

Kepec prijeti svijetu :-D:-D

A Stugnama poluprimitivnim ga ubise Ukrajinci hihhihh

Ljiljan

Ti govorio, ko si to ti. Problem je u Putinu a ne u Rusima. Istrijebiti jednu Naciju Narod sa 300 atomski bombi zbog jednog covjeka... pametan si bre, za celo selo, nema sta. ka @Deratizacija rusije ***

Blefira, ocjena je americkih stratega! Ali za svaki slucaj je pripremljeno unistenje Rusije u jednoj sekundi!!

.

Ameri posjeduju oruzje koje sa satelita potpuno neutralitira zivit na zemlji na podrucju cijele Rusije!! Jednistavno se pritiskom na dugme neutralizira kisik /O2/ Zao mi cuka!

.

***

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije